Fanii din DDB au anunțat de câți bani mai au nevoie să obțină licența: „CÂINILOR, MULȚUMIM PENTRU TOT!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat vineri, 19 martie 2021, ora 16:16,
dinamo ddb
dinamo ddb

Problemele financiare de la Dinamo sunt pe cale să fie rezolvate de suporterii din DDB, cei care au reușit să țină clubul în viață în ultimele luni!

Fanii „câinilor” au preluat de tot controlul la echipă și au încercat în fiecare zi să redreseze situația și să achite din datoriile formației din Ștefan cel Mare. După ce au pierdut mai mulți jucători importanți în ultima perioadă, inclusiv pe antrenorul Cosmin Contra, din cauza restanțelor salariale, fanii din DDB nu au stat prea mult pe gânduri și au făcut pași mari pentru stingerea plăților restante din trecut.

Acum, fanii-acționari de la Dinamo au anunțat că mai au nevoie de 245.000 de euro pentru a duce la bun sfârșit demersul către obținerea licenței pentru sezonul următor. Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo a emis un comunicat prin care au ținut să informeze toată suflarea „alb-roșilor” despre situația din acest moment.

program-ddb

„245.000 € ȘI E A NOASTRĂ! O LUĂM PE RUTA KIEV! E timpul să vă dăm o veste absolut URIAȘĂ! Pe care toți membrii DDB au aflat-o deja din newsletter.

Este privilegiul de a fi parte a poveștii și totodată reverența echipei de comunicare a DDB! Cei 14.724 de membri în program sunt oamenii pe care contăm cel mai mult în luptele noastre, la ei apelăm de fiecare dată când situația o impune și de aceea considerăm că oamenii aceștia merită cu prisosință să afle informații esențiale primii.

CÂINILOR,

DDB a reușit în ultimele zile câteva lucruri extraordinare:

– Am plătit rata către ANAF

– Am câștigat în Instanță “cazul Dorin Rotariu”, prin care am evitat o povară de pe umerii lui Dinamo în valoare de peste 1 MIL €

– Am reușit să atragem încă un partener pe zona medicală, Farmaciile Belladonna

– Am achitat datorii și am stins litigii, plăți prin care am redus suma pentru licență până la 450.000 €.

Citește și Dinamo a scăpat de o datorie imensă: „S-a făcut dreptate! Câinilor, luptăm pe toate fronturile”

– Am reușit să obținem de la unul dintre sponsorii lui Dinamo peste 100.000 €, în avans, din suma pe care trebuia să o vireze în club, conform contractului, până la sfârșitul anului. Suma necesară pentru licență a devenit astfel 345.000 €.

ÎNSĂ VEȘTILE BUNE CONTINUĂ

– Cu ajutorul FRF, 100.000 € din această sumă s-au mutat pentru luna iunie, mișcare aprobată de UEFA. Asta însemnă că MAI AVEM DE STRÂNS DOAR 245.000 € și licența va fi a noastră!

REALIZAȚI CÂT DE APROAPE SUNTEM!?

Avem nevoie de SOLD OUT cu Kiev și Dinamo va continua să trăiască! REALIZAȚI CÂT DE MULTE PUTEM REALIZA ÎMPREUNĂ!? CÂINILOR, MULȚUMIM PENTRU TOT! “HAIDEȚI SĂ LE ARĂTĂM ĂSTORA CE ÎNSEMNĂ DINAMO!” s-a arătat în comunicatul celor de la PCH, prin intermediul Facebook.

Citește și Mesajul celor de la DDB, după procesul câștigat cu Pablo Cortacero: „Inclusiv justiția confirmă”

realitatealiga 1licenta dinamoddbcomunicat PCHdinamo