Fanii FCSB și-au ales ținta pentru demisie: „Și-au dat seama că nu Toni Petrea face echipa și schimbările”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 25 ianuarie 2022, ora 13:58,
Toni Petrea
Toni Petrea

FCSB și CFR Cluj au încheiat la egalitate, scor 3-3, derby-ul rundei cu numărul 22 din Liga 1, disputat pe Arena Națională.

După un meci spectaculos și răsturnări de situație, vicecampioana României s-a văzut condusă până în ultimul minut al prelungirilor, dar fundașul Iulian Cristea a reușit să aducă un punct formației bucureștene.

Nemulțumiți de rezultatul spre care se îndrepta partida, suporteii FCSB-ului i-ar fi cerut demisia lui Toni Petrea. Deși la conferința de presă, antrenorul de 46 de ani s-a scuzat precizând că nu știa cui sunt adresate respectivele scandări, Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a avut o altă opinie.

”Suporterii și-au dat seama că nu domnul Toni Petrea face echipa și nu domnul Toni Petrea face schimbările. Nu știu dacă vor avea vreun efect aceste scandări, pentru că noi ne încurajăm echipa, suntem alături de jucători.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Conducerea CFR-ului, mesaj pentru suporterii echipei FCSB: „Fotbalul le-a dat o palmă”

Faptul că se mai și strigă lucrurile acestea, pe parcursul meciului… dar, dacă ați observat, s-a strigat în ultimele 6 minute, pentru că era 3-2 pentru CFR.

Faptul că am avut un pic de noroc și a dat Cristea golul ăla a făcut ca entuziasmul să iasă puțin la suprafață, dar faptul că luai bătaie… normal că oamenii au ripostat imediat cu demisie și toate astea”, a declarat liderul galeriei celor de la FCSB, pentru fanatik.ro.

CITEȘTE ȘI –>> Toni Petrea, împăcat cu rezultatul din derby: ,,Acum sperăm să se încurce ei!” Fanii i-au cerut demisia

fcsbmustatatoni petreademisiafani fcsb