Fanii lui AC Milan s-au săturat de Ciprian Tătărușanu: „Ai senzația că este o fantomă în poartă”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2023, ora 23:56,
Ciprian Tătărușanu
Ciprian Tătărușanu

Portarul român Ciprian Tătărușanu a luat 7 goluri în ultimele două meciuri ale lui AC Milan, iar fanii ms-au săturat de fostul tricolor.

Ai senzația că este o fantomă în poartă”, scriu italienii despre Ciprian Tătărușanu

AC Milan a fost învinsă miercurea trecută cu 0-3 de rivala Inter Milano în Supercupa Italiei și marți cu 0-4 de Lazio în Etapa a 19-a din Serie A.

Dacă la meciul cu Inter Tătărușanu nu a fost criticat, altfel au stat lucrurile după meciul de pe Stadio Olimpico din Roma.

Tătărușanu risipește orice fel de siguranță a unei echipe deja înspăimântate. Cu românul în poartă, sentimentul e că adversarii trebuie doar să centreze pentru a crea pericol de moarte”, au scris cei care administrează portalul Milan News.

E incapabil să iasă de pe linia porții, astfel că până și o centrare bine calibrată produce pericol. Și asta nu e tot. Are o incapacitate flagrantă de a juca mingea cu picioarele, iar adversarii și-au dat seama că merită să facă presing sus pe construcția lui Milan.

Urmărind meciurile lui Milan, mai ales în ultima perioadă, ai senzația că joacă în 10 oameni, cu o fantomă în poartă”, sunt alte cuvinte dure la adresa românului.

Conform aceluiași portal, Tătărușanu se mai scrie că nu face decât să creeze probleme și confuzie. „Este un jucător incapabil să facă performanță. Nu oferă certitudini nici măcar la niveluri medii/joase

Este clar că trăiește sub o aură de negativitate și neîncredere din partea celor din jur. Zicala ‘a greși este omenește, dar a persevera este diabolic’ este mai relevantă ca niciodată”, se mai menționează în articol.

serie aac milanciprian tătărușanu