AC Milan, umilită de Inter în Supercupa Italiei: 0-3! Evoluția lui Ciprian Tătărușanu a fost apreciată

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 19 ianuarie 2023, ora 09:33,
Ciprian Tătărușanu
Ciprian Tătărușanu

Echipa AC Milan nu a avut nicio șansă în fața lui Inter Milano în Supercupa Italiei, fiind învinsă cu 0-3.

Ciprian Tătărușanu nu a putut face nimic în privința golurilor

Campioana l-a avut între buturi pe portarul român Ciprian Tătărușanu. „El nu pare să aibă vreo vină personală la goluri. Dar nici măcar nu pare să ofere o siguranță deosebită liniei sale defensive”, au scris cei de la Tuttomercatoweb, care l-au notat cu 5,5.

Nu a putut face nimic în privința golurilor și a făcut totul bine, mai ales la primul (aproape că a atins-o cu degetele). Pasele lui au fost puțin cam slabe, dar a avut un reflex important, de unde și nota primită, 5,5”, susțin cei de la Sempremilan.

Aceeași publicație se întreabă dacă românul este adevăratul vinovat de golurile primite de AC Milan în ultima vreme. „Milan s-a păstrat curată o singură dată în ultimele 9 jocuri. Este Tătărușanu adevăratul vinovat?

Printre contestatari se numără cei care spun că portarul român nu este de încredere, cei care susțin că problema este doar apărarea și cei care dau vina pe toată echipa.

Adevărul se află poate undeva la mijloc. Pe de o parte, cuplul Kalulu – Tomori și-a pierdut acea strălucire de anul trecut. Adevărat sau fals, este absolut necesar să găsim o soluție cât mai curând posibil pentru că pe 18 ianuarie va avea loc Supercupa, iar pe 24 ianuarie ‘Rossonerii’ vor fi oaspeți în jocul cu Lazio, de la Roma.

Pe scurt, puterea și onoarea nu mai sunt suficiente, trebuie să câștigi și să aduni puncte pentru a rămâne în fruntea clasamentului din Serie A și nu numai”, este analiza făcută de Sempremilan.

supercupa italieiinter milanociprian tătărușanuac milan