Fanii lui Dinamo au atins o bornă istorică! „Nu ne oprim aici”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 24 august 2020, ora 19:05,
pch 2
pch 2

Peluza ‘Cătălin Hîldan’ a anunțat că numărul suporterilor care s-au înscris în programul Doar Dinamo București (DDB) a atins borna 9.000. Cotizația anuală este de 48 de euro, iar fanii sunt acționari ai clubului.

Cei din PCH sunt nemulțumiți de faptul că situația financiară de la Dinamo nu a fost rezolvată după schimbarea acționariatului. Jucătorii au salariile neplătite pe lunile mai, iunie și iulie, în valoare totală de 340.000 de euro.

Investitorii spanioli au promis că vor veni la București în această săptămână pentru a prezenta proiectul pentru Dinamo.

În acest moment, fanii lui Dinamo, prin programul de tip ‘socios’ DDB, dețin aproximativ 20% dintre acțiunile clubului.

9000 DE SOCIOS ȘI NU NE OPRIM AICI! ACUM PUTEȚI PLĂTI ȘI PRIN SMS!

Înscrierile se fac aici www.programddb.ro și durează două minute. 48€/an cu posibilitatea de a plăti în 6 rate de câte 8€, adică 40 de lei la fiecare două luni.

De acum există și posibilitatea de a face plata prin SMS, tot la două luni. Înscrierea se face și mai rapid: Trebuie să trimiți un SMS cu textul ACȚIONAR DDB la numărul 7485. Din orice rețea din România.

Dacă până azi ai stat pe gânduri, ACUM E MOMENTUL SĂ VII ALĂTURI DE NOI! încercă și varianta prin SMS. Să ne scrii la comentarii cum merge„, este anunțul PCH.

9000 DE SOCIOS ȘI NU NE OPRIM AICI! ACUM PUTEȚI PLĂTI ȘI PRIN SMS!Înscrierile se fac aici www.programddb.ro și…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Luni, 24 august 2020

CITEȘTE ȘI -> EXCLUSIV | Investitori surpriză la Dinamo? “Proprietari la videochat, miliardari!”

ddbfanipchdoar dinamo bucurestidinamo