Fanii lui Dinamo Kiev continuă războiul cu Mircea Lucescu: „Fără țigani, vă rugăm!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 20 martie 2021, ora 09:21,
mircea lucescu
mircea lucescu

Mircea Lucescu a stat pe banca celor de la Șahtior Donețk nu mai puțin de 12 sezoane, mai exact din perioada mai 2004 și până în mai 2016!

Antrenorul român în vârstă de 75 de ani a surprins pe toată lumea în vara anului trecut, atunci când a luat decizia de a merge la marea rivală a celor de la Șahtior Donețk, Dinamo Kiev. Mircea Lucescu a decis să înceapă o nouă provocare după câteva luni de pauză, iar decizia sa a stârnit foarte multe controverse în Ucraina.

Sursa foto: Profimedia Images

Acum, la mai multe luni de când a devenit antrenorul formației din capitala Ucrainei, „Il Luce” are parte în continuare de un tratament ostil din partea fanilor celor de la Dinamo Kiev. Aceștia se pare că nu pot uita trecutul românului și postează bannere cu mesaje amenințătoare de fiecare dată când au ocazia.

Ultimele manifestări se pare că au întrecut orice limită, iar ultrașii echipei au postat următorul mesaj „Fără țigani, vă rugăm!”, alături de un afiș în care îi cer lui Mircea Lucescu să se spânzure.

Dinamo Kiev a fost eliminată din optimile UEFA Europa League în această săptămână, după 0-4 la general contra lui Villareal. În campionat situația este diferită, iar formația pregătită de Mircea Lucescu ocupă prima poziție în ierarhie, cu patru puncte peste rivala Șahtior Donețk.

Citește și Scandal uriaș în Ucraina! Mircea Lucescu a fost somat să îi ceară scuze unui jucător de la Dinamo Kiev

bannere suporteriucrainarealitateamircea lucescudinamo kiev