Fanii lui Dinamo se simt din nou mințiți și iau atitudine: „Trebuie să ne luăm clubul din mâinile impostorilor!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 28 noiembrie 2020, ora 12:15,
dinamo

Situația tensionată de la Dinamo continuă, iar viitorul clubului este unui incert, deoarece noii investitori spanioli nu au virat vreun euro din momentul preluării echipei!

Suporterii lui Dinamo au emis aseară un comunicat prin intermediul paginii de Facebook Peluza Catalin Hildan-Dinamo, prin care susțin în continuare că spaniolii sunt niște impostori, de aceea câinii vor cu orice preț să recupereze clubul din mâinile noilor acționari.

„CÂINILOR, TREBUIE SĂ NE LUĂM CLUBUL DIN MÂINILE IMPOSTORILOR!

Spaniolii au respins ieri oferta noastră de ajutor financiar.
A trebuit să trecem la un alt plan și să ne asigurăm că banii ajung direct la plata datoriilor, fără să treacă prin mâna oamenilor lui Pablo.
Pentru a ne convinge că promisiunile lui au acoperire, Pablo a încercat să ne ia ochii cu un document fals (vezi foto), care este cea mai clară dovadă a faptului că avem de-a face cu un grup infracțional organizat.

Documentul este datat 25 nov 2019!!
Dinamo București este scris Dynamo Bucaresti
1.500.000€ este scris în litere ”ONE MILLION FIVE HUNDRED EUROS”, care înseamnă de fapt 1.000.500€
Se vorbește despre o fundație care nu există, la fel cum nu există niciun fond de investiții ”Benel”. Fundația se angajează să vireze niște bani imediat ce va fi platit un profit.

Într-un cuvânt, escrocii noștri seamănă perfect cu hoții ăia care își uită buletinul la locul faptei.

Citește și Cortacero, noi promisiuni pentru Dinamo: “Am trimis 1,5 milioane de euro pentru plata salariilor!”

Administratorii de la Logaro sunt tot niște pârliți din gașca lui Pablo. Numele lor apar în alte societăți fantomă alături de Cortacero.

Pentru a-și întări poziția în Consiliul de Administrație al lui Dinamo, Pablo Cortacero, în calitate de președinte, a convocat pentru astăzi o ședință a C.A. la care nu a fost prezent.

Din partea spaniolilor a fost prezent Dorin Șerdean, în calitate de invitat, pentru că nu are calitatea de membru al C.A.

Membrii C.A. au făcut front comun în jurul președintelui DDB, Cristi Hîldan, asistat de avocatul DDB.
Constantin Eftimescu a susținut poziția noastră, Cornel Țălnar a trecut de partea noastră, iar Cornel Dinu, care nu a putut fi prezent, a mers pe mâna DDB-ului, delegându-l pe Cristi Hîldan să-l reprezinte în CA.
În cadrul ședinței, escrocheria pusă la cale de ”grupul Cortacero” a fost demontată punct cu punct.

Citește și Totul pentru titlu! Unde au plecat Dennis Man și Florin Tănase pentru a se reface după accidentările suferite

CÂINILOR, războiul de-abia de-acum începe! Trebuie să ne luăm clubul înapoi din mâinile acestor șarlatani!

Gigi Mulțescu, Ionel Augustin și multe alte glorii ale lui Dinamo și-au exprimat susținerea totală față de demersurile noastre de salvare a clubului.

Îi rugăm pe jucătorii din lotul lui Dinamo să privească documentul de mai sus și să înțeleagă că au fost înșelați de acest impostor!
Îi rugăm să nu pună umărul la falimentarea lui Dinamo prin depunerea de memorii la FIFA!
În cazul unui faliment va fi imposibil să-și mai recupereze din bani.

Cerem sprijinul autorităților române în încercarea noastră de a salva acest club care adună milioane de suporteri din România și din Diaspora, club care este susținut de 10.500 de membri cotizanți adunați în cea mai mare comunitate socios din Estul Europei.

Cerem sprijinul tuturor suporterilor dinamoviști, pe care îi chemăm să se alăture comunității socios, aderând la www.programddb.ro.

Sperăm că toți dinamoviștii au înțeles că singura soluție pentru Dinamo SUNTEM NOI, SUPORTERII.

Pentru a-i susține pe jucători și pe angajații de la Săftica, neplătiți de foarte mult timp, am pus la vânzare bilete și pentru următorul meci, FC Argeș – Dinamo, chiar dacă este un meci în deplasare.” s-a arătat în postarea fanilor dinamoviști.

Citește și Ultimul mandat de la Dinamo l-a convins pe Contra: “Experienţele din România se termină cu acest proiect!”

suporteriliga 1dinamorealitateacomunicat
gigi-becali-fcsb

Gigi Becali, gata să doboare orice record în Liga 1: „Vreau să fac un miliard în 10 ani!”

dragusin

O nouă ofertă pentru Radu Drăgușin! Intenția clară a fundașului român