VIDEO | Fanii Petrolului se vor bucura! Anunțul a fost făcut de Costel Enache la conferința de presă

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 28 februarie 2020, ora 13:45,
fani-petrolul

Costel Enache le-a dat o veste bună fanilor „lupilor”, la conferința de presă premergătoare meciului cu Farul Constanța din etapa a 22-a a Ligii a 2-a.

Albanezul Armando Vajushi (28 de ani) s-a antrenat cu echipa și ar putea fi în lot pentru meciul pe care Petrolul îl va disputa miercuri, în Cupa României, cu Sepsi OSK (17:30), anunță Enache.

„Ieri a făcut primul antrenament în totalitate alături de echipă. Și-a revenit, a făcut tratament. După o perioadă în care a făcut antrenament personalizat pe ceea ce avea nevoie și fără să forțeze zona cu probleme medicale. Ieri a făcut antrenament cu noi. E primul antrenament cu toată echipa, fără a face nimic separat”, a spus Costel Enache la conferință.

Nu va intra în lot pentru meciul cu Farul Constanța.

„Nu! Sub nicio forma. La un singur antrenament cu echipa este exclus. Este mult prea devreme. Lucrurile trebuie puse într-o ordine firească. E prea devreme. Poate miercuri”, a mai spus Enache.

Petrolul Ploiești primește vizita formației Farul Constanța, sâmbătă, ora 13:00, într-un meci din etapa a 22-a din Liga 2. „Lupii” ocupă în momentul de față locul cinci în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce adversara sa se află pe șapte, la două puncte în spate.

Citește și ♦ „Vreau să trag un semnal de alarmă!” Enache avertizează înaintea meciului cu Farul: „Statistica e înșelătoare”

petrolul ploiesticostel enacheArmando Vajushiliga 2