Fără menajamente la adresa lui Dinamo: ,,Le dăm şi nouă goluri, dacă putem”

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 18 iulie 2021, ora 22:23,
Deian Sorescu – antrenamente, sursa foto: Dinamo/Facebook
Deian Sorescu – antrenamente, sursa foto: Dinamo/Facebook

Dinamo Bucureşti debutează în noul sezon al Ligii 1, luni, de la ora 20:30, pe teren propriu, contra celor de la FC Voluntari.

Ilfovenii le-au pus gând rău dinamoviştilor înaintea acestui joc şi nu îi vor menaja pe elevii lui Dario Bonetti deloc.

Robert Ion, jucător împrumutat de FCSB la Voluntari, a vorbit înaintea jocului cu Dinamo. Acesta spune că pentru el este un meci special.

,,Este un meci special, tocmai pentru că vin de la marea rivală. Chiar dacă au probleme, noi intrăm pe teren să le dăm cât mai multe goluri, și nouă, dacă putem. Nu ne interesează starea lor de spirit sau problemele lor financiare.”, a declarat Robert Ion înaintea jocului.

,,Întâlnim o echipă cu tradiție în fotbalul românesc, care are în spate niște suporteri fantastici. Ne dorim să începem cu dreptul. Va fi un meci disputat, e clar. Avem un avantaj pentru că noi ne-am păstrat în proporție foarte mare lotul de anul trecut.

A fost dificil să luăm informații despre adversar, pentru că ei n-au jucat niciun meci amical, în afară de cel cu Galatasaray, unde a fost alt antrenor, alt sistem de joc, altă echipă. Nu avem foarte multe imagini video cu adversarul nostru.

Nu ne rămâne decât să ne respectăm principiile de joc. Evident, aș fi preferat să avem mai multe informații despre ei. Sincer, nu știu ce se întâmplă la Dinamo.”, a declarat şi antrenorul Liviu Ciobotariu.

Citeşte şi EXCLUSIV | BONETTI NU E VĂZUT PREA BINE ÎN ŞTEFAN CEL MARE: ,,SPUNE FOARTE MULTE CĂ N-A ANTRENAT PE NICĂIERI PRIN ITALIA”

realitatealiga 1liviu ciobotariurobert iondinamo