SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

”Față în față” cu Pablo Cortacero! ”Cât de mult rău a făcut atâtor oameni”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 03 aprilie 2021, ora 09:44,
cortacero bani dinamo
cortacero bani dinamo

Problemele financiare de la Dinamo au fost rezolvate în cele din urmă de către suporterii din DDB, iar acum așteaptă primul joc de la reluarea Ligii 1.

Fanii “câinilor” au preluat de tot controlul la echipă și au încercat în fiecare zi să redreseze situația și să achite datoriile formației din Ștefan cel Mare.

Portarul lui Dinamo, Mihai Eșanu, a fost prezent în lotul României U21 care a făcut deplasarea în Ungaria pentru EURO. În urma unui interviu realizat de ProSport, goalkeeper-ul de 22 ani din Ștefan cel Mare a dezvăluit care este situația actuală de la club, pe cine are prefera să conducă Dinamo și ce socoteli i-ar cere lui Pablo Cortacero dacă acesta ar reveni în țară.

”E normal să conducă suporterii, cineva care de exemplu are un leu, decât cineva care are zero. Suporterii de fiecare dată au respectat promisiunile pe care le-au făcut. E normal să îți dorești să conducă suporterii.

Nu m-am gândit ce i-aș spune lui Pablo Cortacero dacă l-aș avea în față. Aș fi curios să îl întreb ce a urmărit și aș încerca să îl fac conștient cât de mult rău a făcut atâtor oameni. Nu știu scopul. Care ar fi scopul? Aș fi curios să știu, dar nu m-am gândit”, a spus Mihai Eșanu, conform ProSport.

De asemenea, portarul de 22 ani al lui Dinamo a declarat că a vorbit foarte mult și cu selecționerul Adi Mutu despre situația existentă la ”alb-roșii” și ce înseamnă pentru viitorul clubului obținerea licenței de către suporteri. Este cunoscut faptul că Adi Mutu a rămas un suporter al lui Dinamo, clubul de la care a făcut pasul spre fotbalul european.

„Chiar am vorbit cu Mister, după meciuri, după antrenamente, în momentele astea mai libere, despre Dinamo. El fiind dinamovist și fiind atașat de club, era curios să afle cât mai multe din cadrul clubului, ce se mai întâmplă. Am știut să îi zic ce se întâmpla până să plec la lot. I-am zis așa în mare.

Fiind la turneu, am văzut că suporterii au reușit să rezolve situația asta grea. Probabil e cea mai mare realizare de până acum să ia licența. E primul pas spre normalitate. Eu mă gândesc să îmi fac cât mai bine treaba, nu contează foarte mult baniia încheiat portarul din trupa lui Adi Mutu.

Primul joc oficial de la reluarea campionatului pentru Dinamo va fi în deplasare la Cluj, pentru duelul cu CFR, programat luni, de la ora 20:30.

CITEȘTE ȘI –>> NEWS ALERT | Dinamo a scăpat de datoriile pentru obținerea licenței! Marele anunț al fanilor din DDB

Pablo Cortacerolicentamihai esanudinamoadi mutudeclaratii