FC Barcelona: Frenkie de Jong s-a supărat pe presa spaniolă – Nu vă e ruşine de ce scrieţi?. Ce l-a enervat pe jucătorul olandez

Articol de Dan Istratie - Publicat marți, 20 februarie 2024, ora 22:03,
barcelona
barcelona

 

Cunoscut pentru calmul şi discreţia sa, mijlocaşul echipei FC Barcelona, Frenkie De Jong, a răbufnit, marţi, în faţa jurnaliştilor, supărat pe zvonurile care despre o eventuală plecare şi de faptul că ar fi cerut mai mulţi bani de la conducătorii catalani.

Sosit în Catalonia în vara anului 2019, olandezul nu a fost scutit de zvonuri de transfer în ultimii ani, inclusiv două care îl trimiteau la Paris Saint-Germain şi Manchester United.

Marţi, De Jong a rupt tăcerea. „În aceste zile, sunt un pic supărat pe ceea ce scrie presa. Lucruri care nu sunt adevărate. Nu vă este ruşine de ceea ce publicaţi? (…) Uneori îi aud pe oameni spunând că nu sunt la nivelul Barcelonei. Cred că presa ar trebui să se schimbe şi să nu mai scrie minciuni despre mine”.

El a vorbit şi de zvonurile privind prelungirea contractului: „Este mult fum, multe minciuni, că cer 40 de milioane de euro. Sunt foarte fericit la Barca. Este clubul visurilor mele. Sper să continui să joc pentru Barca pentru mulţi ani de acum încolo”.

Întrebat dacă informaţiile vehiculate ar fi putut veni de la persoane din cadrul clubului, el a răspuns: „Sper că nu este cazul, ştiu că multe lucruri sunt inventate. Sunt lucruri care nu sunt adevărate. Faceţi asta cu o mulţime de oameni, jucători, antrenori şi nu am impresia că se va schimba. Chiar dacă mi-aş dori să se schimbe. Se inventează lucruri care nu sunt adevărate”.

barcelona