FC Bihor are cei mai mulți abonați din România, deși este în Liga 3! Cum s-a ajuns la această situație

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 20 septembrie 2023, ora 18:52,
FC Bihor
FC Bihor

Echipa FC Bihor Oradea, una dintre cele două din Liga 3 prezente în grupele Cupei României, a dat lovitura în ceea ce privește numărul de abonați.

Fanii lui FC Bihor au achiziționat aproape 6.000 de abonamente

După tragereea la sorți a grupelor Cupei României, FC Bihor a aflat că va juca pe teren propriu, în Grupa C, cu FCSB și Dinamo, al treilea meci va fi în deplasare, cu SCM Zalău.

Imediat, oficialii clubului au anunțat scoaterea șa vânzare a abonamentelor pentru sezonul viitor, valabile și în Cupa României. suporterii nu au stat prea mult pe gânduri și au achiziționat peste 6.000 de astfel de abonamente, prețul unuia fiind de 100 de lei.

În sezonul precedent, când FC Bihor a pierdut la barajul de promovare în Liga 2, au fost 50 de abonați, dar media de suporteri care asistă la partidele de pe teren propriu este de circa 1.000.

Vânzarea abonamentelor va fi oprită de joi, când vor fi scoase la vânzare bilete pentur meciul cu FCSB, în valoare de 50 de lei. Stadionul municipal „Iuliu Bodola” are o capacitate de aproximativ 11.500 de locuri, dar o tribună este închisă total.

De menționat că, la începutul sezonului, cele mai multe abonamente comercializate le avea Rapid, 5.123. în sezonul trecut, nicio echipă din prima ligă nu a avut 5.000 de abonați.

FC Bihor va întâlni Dinamo în etapa a 2-a a Grupei C din Cupa României

Biletele pentru jocul cu FCSB vor putea fi achiziţionate atât online, accesând site-ul oficial al clubului, cât şi de la casele de bilete ale stadionului, începând de joi, de la ora 14:00.

Le mulţumesc suporterilor pentru interesul acordat echipei noastre în ultimele zile, suntem conştienţi că meciurile din cupă cu FCSB şi Dinamo au contat, dar noi îi aşteptăm în număr cât mai mare şi la jocurile din campionat, acolo unde este principalul obiectiv al echipei noastre”, a transmis președintele clubului, George Tătar, potrivit flashscore.ro.

Oficialii clubului au anunțat, pe site-ul oficial, că nu se vor oferi gratuităţi copiilor, întrucât se estimează că toate locurile disponibile vor fi ocupate.

FC Bihor s-a calificat în grupele Cupei României după ce a trecut în turul 2 de CS Lotus Băile Felix cu 3-0 și ulterior de CS Sănătatea Servicii Publice cu 2-0. În play-off, echipa orădeană a învins FC Argeș, pe teren propriu, cu 1-0.

Meciul cu Dinamo din Cupa României va avea loc în etapa 2, programată pe 1 noiembrie, iar cel cu SCM Zalău, în deplasare, pe 6 decembrie.

FC Bihor Oradealiga 3