FC Botoșani a anunțat ce măsuri va lua împotriva jucătorului care a fost prins cu droguri

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat joi, 08 iulie 2021, ora 23:51,
FC BOTOȘANI
FC BOTOȘANI

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, a reacționat după ce jucătorul echipei moldave, Maecky Ngombo (26 de ani), ar fi fost prins cu droguri pe aeroport.

Iftime a anunțat că în cazul în care se va confirma faptul că Maecky Ngombo consumă substanțe interzise, FC Botoșani îi va rezilia contractul.

Copilul ăsta a venit la noi acum două săptămâni. El este accidentat, nu se antrenează cu noi. Și am înțeles că, la aeroport, avea o râșniță, ceva de genul. Dar nu știu nimica, dacă e drog. Dacă ceva e în neregulă cu el și, într-adevăr, se confirmă că are asemenea preocupări, n-am ce să fac cu el.

Nu înțeleg ce a consumat sau ce avea în râșnița aia. A semnat cu echipa mea, dar, dacă consumă substanțe interzise, vă dați seama că nu mai contează ce contract am cu el. În orice caz, nu este un subiect care să ne preocupe atât de tare acuma, dar, dacă într-adevăr consumă o substanță interzisă, îi închidem contractul”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit ProSport.

Valeriu Iftime

Jucătorul Maecky Ngombo transferat recent de FC Botoșani, ar fi fost prins cu substanțe interzise pe aeroportul din Suceava. Autoritățile au confirmat cazul. Atacantul ar fi avut marijuana în bagaj. Incidentul ar fi avut loc chiar atunci când echipa moldavă pleca spre cantonamentul din Austria, pe 29 iunie.

Citește și JUCĂTOR DIN LIGA I, PRINS CU DROGURI ÎN AEROPORT LA IEȘIREA DIN ȚARĂ

Maecky Ngombofc botosanivaleriu ifimerealitateafotbalmarijuanadroguri