FC Botoșani a transferat un fotbalist pus pe liber de Gică Hagi

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat marți, 19 septembrie 2023, ora 15:43,
FC Botoșani
FC Botoșani

FC Botoşani anunţă transferul mijlocaşului Carlo Casap, liber de contract după despărţirea de campioana Farul Constanţa.

În vârstă de 24 de ani, dublul campion naţional şi-a făcut debutul în fotbal la Academia Gheorghe Hagi, fiind promovat apoi la echipa mare a dobrogenilor.

Singura experienţă în afara echipei de la malul mării având loc în perioada februarie-iunie 2022, când a fost împrumutat la Concordia Chiajna.

„Mijlocașul Carlo Casap nu mai este, începând de astăzi, jucătorul echipei noastre. În vârstă de 24 de ani, Carlo Casap este format la Academia Gheorghe Hagi si a evoluat nu mai puțin de 11 ani pentru clubul nostru. A jucat în aproape 100 de partide și a câștigat două titluri de campion la seniori, precum și Cupa și Supercupa României! Mulțumim, Carlo, pentru toate momentele frumoase și mult succes în carieră!”, transmitea Farul, la jumătatea lunii iunie.

Casap, jucător crescut în Academie „Gheorghe Hagi”, a câștigat două titluri în Liga 1 cu echipa constănțeană, pe cel din 2017, când clubul se numea Viitorul, și pe cel din 2023.

Casap a bifat 28 de meciuri în ediția trecută din SuperLiga, venind de cele mai multe ori de pe bancă. A fost titular în două meciuri în sezonul regular, din 20, și nu a început din primul minut în niciunul din cele 8 meciuri jucate în play-off. A marcat un gol și a dat 3 assist-uri.

„Toate au un început si un sfârșit. După 11 ani alături de voi, îmi iau rămas bun de la clubul unde am crescut. Este timpul pentru o nouă provocare în viața mea, îmi doresc un nou capitol si de acum doar încrezător pentru viitor. Multumesc, Farul Constanța”, a transmis Casap pe contul personal de Instagram.

gica hagicarlo casapfc botosanifarul constanța