FC U Craiova 1948 riscă să-l piardă pe Juan Bauza: „Avem o propunere pentru el din afara țării”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 27 ianuarie 2023, ora 16:00,
Juan Bauza
Juan Bauza

Vedeta echipei FC U Craiova 1948, mijlocașul argentinian Juan Bauza, are o ofertă de transfer de la o echipă din Golf.

FC U Craiova 1948 are o propunere de transfer pentru Juan Bauza de la o echipă din Golf

Zilele trecute, patronul grupării oltene, Adrian Mititelu, spunea că jucătorul sud-american va pleca numai la o echipă din afara țării. Între timp, pe adreda clubului a venit o ofertă pentru jucător, dar șansele ca acetsa să plece sunt infime.

Bauza e pasăre rară. Nu ați văzut cum mângâie mingea? Avem o propunere pentru el din afara țării, noi am făcut o contrapropunere, dar e puțin probabil să se facă. Este același club care a întrebat de el și astă-vară, dar faptul că nu a jucat foarte multe meciuri a diminuat din interesul lor.

Au făcut totuși o propunere de împrumut cu opțiune de cumpărare la vară, dar nu ne convine. Nu s-au terminat discuțiile, așteptăm să vedem ce zic de contrapropunerea noastră, dar cel mai probabil nu se va face.

Așteptăm până la vară. Nu pot să vă spun mai multe, dar e un club din Golf. Dacă se face o să aflați cu toții, dacă nu se face o să vă spun dumneavoastră de ce nu s-a făcut”, a declarat Mititelu, pentru PRO Arena.

Este exclus să ajungă la FCSB”, spunea Adrian Mititelu pe 19 ianuarie

Dorit la FCSB de patronul Gigi Becali, Juan Bauza nu va ajunge la gruparea roș-albastră, conform declarațiilor lui Mititelu.

În primul rând că dacă mi-ar fi oferit vreodată Becali suma asta (n.r. 2 milioane de euro), nu mai vorbeam în viaţa mea cu el. Nu există o asemenea aberaţie, să îmi ofere mie aşa ceva. În primul rând Bauza nu pleacă în România pe nicio sumă.

Nici nu s-a pus problema unui transfer pentru că el nu pleacă în România. Ţin foarte mult la el, cred că e cel mai bun din România. Joacă pe un post… nu mai e un alt decar în România şi sunt puţini în Europa.

E un jucător care valorează foarte mult, asta e opinia mea. Poate sunt prost. Nimeni din România nu poate să plătească banii ăştia. Aşa socotesc eu, poate sunt un fraier. Până la urmă preţul unui jucător este cât e tranzacţia.

Este exclus să ajungă la FCSB, indiferent de oferta pe care o face Gigi Becali. E un jucător pe care n-aş suporta să-l văd că joacă pentru FCSB. Şi aşa am anumite sentimente când îl văd pe Compagno la FCSB”, spunea Mititelu pe 19 ianuarie.

Juan Bauzaadrian mititelu