FC U Craiova a schimbat din nou conducerea tehnică! Nicolo Napoli a fost demis, dar rămâne la echipă

Articol de Gabriel Ion - Publicat vineri, 05 aprilie 2024, ora 16:54,
Nicolo Napoli
Nicolo Napoli

Echipa FC U Craiova a schimbat antrenorul principal pentru a şaptea oară oară în acest sezon al Superligii de fotbal.

Nicolo Napoli este director tehnmic la FC U Craiova, echipă antrenmată de Eugen Trică

În funcție a fost numit Eugen Trică. În noua organigramă, antrenorul principal de până acum, italianul Nicolo Napoli, va ocupa postul de director tehnic.

Noul staff tehnic al FC U Craiova este următorul: Nicolo Napoli – director tehnic, Eugen Trică – antrenor principal, Florin Drăgan – antrenor secund, Valentin David – antrenor secund, Gabriele Aldegani – antrenor portari, Vlad Ţăran – preparator fizic.

Odată cu numirea lui Eugen Trică în funcţia de antrenor principal, FC U Craiova a ajuns la şapte responsabili tehnici în acest sezon, anterior fiind Florin Drăgan, Nicolae Dică, Paul Răducan, Giovanni Costantino, Valentin David şi Nicolo Napoli.

Italianul Nicolo Napoli fusese numit în funcţia de antrenor al echipei de fotbal FCU 1948 Craiova, la începutul lunii februarie. Pentru Napoli a fost al zecelea mandat pe banca echipei ”alb-albastre”. El se despărţise de FCU Craiova odată cu încheierea sezonului 2022-2023.

Pentru Eugen Trică, 47 de ani, este cel de-al patrulea mandat la conducerea echipei FC U Craiova, după ce a mai antrenat formaţia patronată de Adrian Mititelu în 2019 şi 2021 (de două ori).

În acest moment, FC U Craiova ocupă poziţia a 8-a în clasamentul play-out-ului Superligii, la egalitate de puncte cu Dinamo şi la două puncte de ultima clasată, FC Botoşani (14 puncte).

În Cupa României, FC U Craiova a fost eliminată în sferturile de finală de FC Voluntari, fiind învinsă cu 4-2, la loviturile de departajare.

nicolo napoli