FC U Craiova, favorită clară în meciul cu Dinamo: „Nu uitați că vor avea în spate pe Oblemenco și Peluza Sud!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 20 iulie 2021, ora 16:31,
FC U Craiova 1948
FC U Craiova 1948

Elevii lui Adrian Mutu vor primi vizita „câinilor” în runda următoare, pe stadionul Ion Oblemenco, într-un duel programat luni, 26 iulie, de la ora 21:30!

FC U Craiova a început cu stângul noul sezon de Liga 1, după ce a cedat cu scorul de 2-3 pe terenul campioanei României, CFR Cluj. Deși nu au plecat cu niciun punct din Gruia. oltenii au fost lăudați pentru prestația arătată la primul joc de la promovare, iar Rodion Cămătaru, fostul mare atacant al Universității Craiova, a ținut să scoată în evidență acest lucru.

Cămătaru a făcut o scurtă analiză a duelului de la Cluj, dar a discutat și pe seama confruntării cu Dinamo, din etapa următoare. Fostul internațional consideră că elevii lui Adrian Mutu sunt mult mai pregătiți din punct de vedere fizic, iar un alt aspect care va face diferența este reprezentat de aportul fanilor pe Ion Oblemenco.

Nu comparați cele două jocuri de la Cluj și din Ștefan cel Mare, deoarece Craiova a întâlnit echipa campioană a României din ultimii patru ani. Iar dacă oltenii au avut puterea să revină de la 2-0 pentru CFR, atunci jos pălăria în fața băieților lui Mutu. Dar ați văzut cât de important este să ai suporterii în spate?

Așa s-a întâmplat și la Cluj cu Craiova, dar și în Ștefan cel Mare cu Dinamo. Cele două echipe au fost împinse de la spate de suporteri, iar lucrul ăsta s-a văzut și pe tabelă. Și Craiova, dar și Dinamo au revenit.

Citește și VLAD ACHIM I-A PUS DEJA GÂND RĂU LUI DINAMO: ,,ÎMI DORESC SĂ ÎNVINGEM! VOI DA TOTUL”

În meciul de lunea viitoare cu Dinamo eu o vad favorită pe Craiova. Și știți de ce? În primul rând am observat că băieții lui Adi Mutu sunt pregătiți fizic mult mai bine. Și-au întărit apărarea față de Liga 2, iar dacă vor juca în meciul cu Dinamo mult mai bine și pe faza de atac, atunci este clar că sunt favoriți.

Eu sunt sigur că Adi va lucra în săptămâna asta la îmbunătățirea traseelor de joc. Nu uitați că FCU va avea în spate pe Oblemenco și Peluza Sud, iar lucrul ăsta o să conteze enorm într-un asemenea meci. Îmi place de la Craiova acel jucător pe nume Asamoah. Este un jucător de travaliu și am observat că are și o pasă bună, dar deși este cam micuț la înălțime, totuși nu evită contactele și bagă osul la bătaie, așa cum se spune pe românește.

Este un jucător interesant. Însă îmi doresc să văd la Craiova cât mai repede și un jucător care să facă diferența în orice moment, adică un jucător care să ia mingea și să îți rezolve el partida atunci când nu îți iese jocul. Dar și un atacant percutant aș vrea să văd cât mai repede.

Acum joci la nivelul Ligii 1 și îți trebuie asemenea jucători. Am văzut că le lipsește Compagno, iar Bălan joacă și el cât poate de bine la acest nivel. Nu e ușor în Liga 1, dacă nu primești mingii utile. În partea a doua Craiova nu prea a mai cotat în atac la Cluj, iar CFR a venit peste tine. Dacă Craiova nu le dădea mingea ardelenilor cred că avea șanse foarte mari să reziste și în repriza a doua, a spus Cămătaru, potrivit Pro Sport.

Citește și A ÎNCEPUT RĂZBOIUL ÎN BĂNIE! MOTIVUL PENTRU CARE ADRIAN MITITELU JR A LUAT FOC

realitateadeclaratiifc u craiovaliga 1roodion camatarudinamo