Vlad Achim i-a pus deja gând rău lui Dinamo: ,,Îmi doresc să învingem! Voi da totul”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 10:57,
Vlad Achim, FC U Craiova
Vlad Achim, FC U Craiova

FC U Craiova 1948 a pierdut primul meci din Liga 1, scor 2-3, împotriva lui CFR Cluj, campioana ultimelor patru sezoane din România.

Aflat la primul meci în tricoul oltenilor, Vlad Achim, a reacţionat la finalul jocului cu CFR Cluj. Acesta este de părere că meciul a fost unul în care echipa sa să îşi dea seama la ce nivel se află.

Venit de la Dinamo, Achim se pregăteşte acum deja pentru primul meci împotriva fostei sale echipe. Mijlocaşul îşi doreşte să învingă echipa din Ştefan cel Mare şi promite că va da totul pe teren.

,,A fost un prim meci în care eram curioși să vedem nivelul la care suntem. Majoritatea jucătorilor nu mai jucaseră în Liga 1. Bineînțeles că sunt și aspecte pozitive, s-a jucat cu determinare. După 2-2 au pus presiune pe noi. În cele din urmă au reușit să înscrie. E clar că mai avem de lucru, dar suntem pe un drum bun. 

Condițiile foarte bune de aici și ambiția conducătorilor m-au convins să vin aici. Chiar dacă acest prim an va fi destul de greu, cred că în viitor vor avea ambiții mari. Este puțin ciudat, acum 3 zile eram acolo la Dinamo. Foarte repede joc contra lor. Îmi doresc să învingem, voi da totul pentru echipa mea.”, a declarat Vlad Acum, la finalul jocului de la Cluj-Napoca.

FC U Craiova/Claudiu Bălan/ © FOTO:Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
FC U Craiova/Claudiu Bălan/ © FOTO:Flaviu Buboi/SPORT PICTURES

Citeşte şi DISCUŢIA PURTATĂ DE MARIUS ŞUMUDICĂ CU ADI MUTU LA FINALUL JOCULUI CFR – FC U CRAIOVA: ,,PUTEAU SĂ SCAPE IMEDIAT”

fc u craiovaliga 1realitateacfr clujvlad achimdinamo