FCSB, acuzată că a furat titlul în 2015! „Am aflat că unii colegi au luat bani”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019, ora 13:37,
fcsb-trofee-galca

Gabi Mureșan vine cu o serie de dezvăluiri și acuzații grave! Fostul fundaș de la CFR Cluj și ASA Târgu-Mureș a vorbit despre situația pe care a trăit-o pe finalul sezonului 2014-2015 din Liga 1. Mureșan este convins că unii dintre foștii săi colegi au luat bani pentru a juca slab.

În 2015, ASA Târgu-Mureș a fost aproape de câștigarea titlului, dar l-a pierdut în ultima etapă în favoarea FCSB.

În mod surprinzător, ASA Târgu-Mureș a pierdut contra Oțelului, scor 1-2, deși gălățenii erau deja retrogradați. Gabi Mureșan a remarcat că o parte dintre colegii săi nu au jucat la adevărata lor valoare.

Cel mai urât moment a fost cel când ni s-a furat un titlu! Nu știu dacă l-am ratat noi, pentru că acolo sigur ceva nu a fost în regulă. Nu mă refer doar la ultimul meci! Mă refer la ultimele 4-5 partide, după ce am bătut Steaua la București.  Ceva nu a fost în regulă cu unii dintre colegii mei…

Ulterior am aflat anumite lucruri, că unii s-au dat deoparte, că au luat bani nu știu de unde… probabil de la Gigi Becali. Prea ciudat… să pierzi acasă cu ultima clasată, deja retrogradată. Chiar meritam titlul în acel sezon. Eu cred că au fost câțiva de la noi care au făcut lucruri… nici nu știu cum să le zic„, a spus Gabi Mureșan pentru Fanatik.

Cu Constantin Gâlcă antrenor, FCSB a reușit ‘tripla’ în 2015: campionat, Cupa României, Cupa Ligii.

gabi muresanliga 1banifcsbasa targu murestitlugigi becali
UEFA Euro 2020 football tournament, Finland vs. Denmark, Copenhagen – 12 Jun 2021

FOTO | Publicaţiile internaţionale, după evenimentul greu prin care a trecut Eriksen: ,,Campionii de la EURO sunt medicii”

Adrian Nastase

Dezvăluirile unui fost impresar de fotbal, fost coleg de puşcărie cu Adrian Năstase: ,,Era privilegiat”