FCSB, atenţionată în privinţa lotului subţire: ,,Dacă va cădea şi Tănase, vor avea probleme mari”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 26 aprilie 2021, ora 08:28,
FCSB SEPSI FLORIN TANASE
FCSB SEPSI FLORIN TANASE

FCSB s-a văzut învinsă în meciul din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1, disputat la Giurgiu, contra lui Sepsi OSK, scor 1-2.

Golul lui Octavian Popescu din minutul 68 nu a fost de ajuns pentru FCSB ca să iasă de pe teren neînvinsă în partida cu covăsnenii.

Gabi Balint, fost internaţional, a comentat prestaţia echipei lui Toni Petrea din meciul cu Sepsi. Acesta a vorbit şi despre lotul foarte subţire al celor de la FCSB şi atenţionează că dacă şi căpitanul Florin Tănase va fi indisponibil, echipa va vea mari probleme în lupta la campionat.

,,Au întâlnit o echipă bine organizată, o echipă agresivă. FCSB a avut o primă repriză foarte slabă, în a doua a încercat mai mult..

Tănase în scădere, doar ce l-am lăudat, dar a fost foarte slab. Moruțan și Octavian Popescu, doar ce au mai mișcat. Ceilalți sunt jucători de echipă, depun efort, se dedică echipei, dar nu au calitate.

Ar fi Moruțan, când are zile bune, să dea pase. E cel mai bun pasator din prima ligă, dar sunt meciuri în care nu îl vezi.

Vukusic este al 18-lea jucător pe foaie, nimic altceva. Umple lista. De ce nu dai șansa unor tineri de la echipa a doua, că mai sunt pe la echipa a doua.

Am spus de mult că FCSB nu are lot, numeric. Se va vedea. Dacă va cădea și Tănase, o eliminare, o suspendare ceva… S-ar putea să aibă probleme mari pe final.

CFR-ul rămâne favorită pentru mine. Cred în Edi Iordănescu.”, a declarat Gabi Balint, pentru Digisport.

În urma rezultatului de la Giurgiu, FCSB rămâne pe primul loc în play-off, cu 39 de puncte acumulate până acum în clasament.

De cealaltă parte, Sepsi revine pe locul 4 în play-off, acolo unde a adunat un număr total de 27 de puncte până în prezent.

Citeşte şi Probleme în paradisul de la FCSB: ,,Petrea va spune şi el mai multe la un moment dat”

gabi balintliga 1sepsifcsbrealitateatanase