FCSB, atenționată în privința lui Florin Tănase! Ce spun specialiștii despre accidentarea jucătorului

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021, ora 17:36,
Florin Tănase
Florin Tănase

Căpitanul bucureștenilor s-a accidentat în partida contra celor de la CFR Cluj, iar Edi Iordănescu va fi nevoit să se descurce o bună perioadă de timp fără golgheterul sezonului trecut din Liga 1!

Antrenorul FCSB-ului a primit noi lovituri după plecarea lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray, astfel că accidentările lui Florinel Coman din meciul cu Sepsi, dar și cea a căpitanului Florin Tănase din duelul cu CFR, i-au dat planurile peste cap. Acum, Iordănescu va fi nevoit să se descurce fără aceștia și speră ca venirile lui Claudiu Keșeru, Valentin Gheorghe și Constantin Budescu să suplinească absența celor trei titulari incontestabili.

Toma Vasilescu, fizioterapeutul echipei naționale a României, a oferit ultimele amănunte despre problemele medicale ale lui Tănase. Specialistul îi sfătuiește pe cei de la FCSB să nu forțeze revenirea jucătorului în vârstă de 26 de ani, deoarece acesta ar risca să sufere o recidivă și să ajungă în cele din urmă chiar la operație.

FC Botoșani – FCSB, Florin Tănase

 

În ultimul meci din campionat, cel cu CFR, a fost călcat de un adversar și o dată a călcat strâmb. Entorsă de gradul doi. Se poate să intre mai repede, dar de ce să riști, ca să se rupă mai rău. Să- riști să joace cu Botoșani, sau mai știu eu cine.

Citește și DETALII DIN SPATELE ASCENSIUNII NOII „PERLE” A FCSB-ULUI: „AM AVUT O MUNCĂ TITANICĂ CU EL!”

toma vasilescudeclaratiiRealitateliga 1florin tanasefcsb