FCSB îl poate pierde pe Vinicius! Ce echipă a intrat în cursa pentru semnătura brazilianului

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 15 ianuarie 2022, ora 09:08,

Fundașul brazilian se numără printre transferurile reușite de Gigi Becali de-a lungul ultimilor ani, iar fostul jucător al CFR-ului i-a cucerit pe suporteri încă de la primele apariții!

Vinicius a plecat din Gruia după ce a cucerit nu mai puțin de patru campionate ale României, iar acum se află la marea rivală și visează să-și trece în cont un nou titlu al Ligii 1. Adus de Gigi Becali pentru a rezolva o zonă cu probleme a FCSB-ului din ultimele sezoane, apărătorul central a fost imediat remarcat de afacerist, iar fanii au cerut chiar ca acesta să fie desemnat căpitanul echipei.

Cu toate acestea însă, viitorul lui Vinicius la FCSB este unul incert în momentul de față, mai ales că înțelegerea cu bucureștenii expiră în vara acestui an. Ajuns la 38 de ani, fundașul brazilian a anunțat că nu are de gând să își încheie conturile cu fotbalul și este gata să fie pe teren și din sezonul următor.

Gigi Becali va avea însă concurență serioasă în cursa pentru semnătura lui Vinicius, astfel că portughezii de la Santa Clara și-au manifestat interesul pentru serviciile jucătorului, notează Digi Sport. Brazilianul ar urma să fie adus în locul lui Andrei Chindriș, care nu a impresionat după venirea de la FC Botoșani, iar lusitanii sunt hotărâți să renunțe la internaționalul român.

Citește și MM Stoica, prima reacție despre transferul lui Cestor la FCSB! Șansele ca mutarea să se concretizeze

santa claraliga 1viniciusfcsbtransfergigi becali