MM Stoica, prima reacție despre transferul lui Cestor la FCSB! Șansele ca mutarea să se concretizeze

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 15 ianuarie 2022, ora 08:49,
Mihai Stoica
Mihai Stoica

Managerul general al roș-albaștrilor a vorbit, în premieră, despre posibilitatea ca fundașul central al celor de la CFR Cluj să ajungă sub comanda lui Toni Petrea!

Mike Cestor se află în ultimele 6 luni de contract cu campioana României, însă congolezul pare că nu își mai dorește să continue în Gruia. După ce s-a scris că agentul fotbalistului s-ar afla în București pentru a discuta ultimele detalii ale transferului cu oficialii FCSB-ului, Mihai Stoica a oferit prima reacție.

Managerul bucureștenilor a negat tratativele dintre cele două părți și a dezvăluit că nici măcar nu știe cine este agentul lui Cestor. Mai mult de atât, MM a mărturisit că fundașul CFR-ului nu reprezintă un punct de atracție pentru FCSB, în ciuda faptului că jucătorul poate ajunge liber de contract la clubul lui Gigi Becali.

„Nu, nici nu ştiu cine e agentul lui Cestor. Nu, nu suntem interesaţi de Cestor, nu am fost, nu ne interesează, Mihai Joiţa nu are nicio discuţie cu… Doar dacă nu cumva merge la Gigi fără să ştiu”, a spus MM Stoica, pentru Telekom Sport.  

Citește și Edi Iordănescu, impresionat de ceea ce a găsit la FCSB! Sfat prețios pentru Gigi Becali

transfer FCSBliga 1declaratiifcsbcestorcfr