VIDEO | FCSB, victorie cu două penalty-uri contra UTA-ei. Arădenii au contestat ambele lovituri de pedeapsă

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 06 decembrie 2021, ora 00:28,
FCSB
FCSB

FCSB a învins-o pe UTA, cu 2-1, într-un meci disputat duminică, pe Arena Națională, în etapa a 18-a a Ligii 1. 

În minutul 21, Octavian Popescu a fost călcat în careu de Roger, iar arbitrul central a dictat penalty pentru gazde. Florin Tănase a transformat de la punctul cu var, deschizând scorul.

Oaspeții au egalat în minutul 72. Roger a profitat de o minge respinsă greșit de Vlad, l-a driblet pe portar și a înscris. Două minute mai târziu, Ubbink a șutat tare, dar Vlad a atins mingea înainte de a lovi bara.

FCSB a primit din nou penalty, cu nouă minute înainte de final.

Dumiter a centrat iar Medimorec a făcut henț. Florin Tănase a transformat și a doua lovitură de pedeapsă, iar FCSB s-a impus cu 2-1.

Au evoluat următoarele echipe:

FCSB: Vlad – Creţu, Vinicius, Miron, Radunovici – Olaru (Oaidă ’83), Şut (Ovidiu Popescu ’90+2), Fl. Tănase – Cordea (V. Gheorghe ’63), Keşeru (Dumiter ’63), Octavian Popescu (Ianis Stoica ’83). Antrenor Anton Petrea;

UTA: Iacob – Baravykas, Benga, Medjimorec, Şliakov – Passaglia (Hora ’63), Vorobjovas (Batha ’46) – Miculescu, Ubbink, Roger – Dangubici (Antal ’87). Antrenor Laszlo Balint.

Citește și EXCLUSIV | APEL DISPERAT AL SOȚIEI LUI DANIEL ONORIU: „L-AU MĂCELĂRIT! MEDICII ROAGĂ PE TOATĂ LUMEA SĂ DONEZE SÂNGE PENTRU EL!”

liga 1utafcsbetapa 18penalty2 1