FCSB vrea amânarea meciului cu Voluntari din Cupă! Data propusă de ,,roş-albaştri”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 25 octombrie 2021, ora 13:44,

FCSB se află într-o situaţie foarte delicată. Echipa patronată de Gigi Becali a fost din nou lovită de COVID-19, iar ,,roş-albaştrii” şi-au amânat deja meciul cu Farul Constanţa din Liga 1.

Acum, pentru FCSB urmează jocul cu FC Voluntari, din Cupa României, care este programat să se dispute în mod oficial miercuri, de la ora 21:00.

Oficialii echiepi ,,roş-albastre” vor însă să mute partida cu cei de la FC Voluntari. Aceştia şi-ar dori ca partida să se dispute cu o zi mai tâziu, adică joi, 28 octombrie, pentru a avea 13 jucători eligibili pe foaia de joc, scrie Fanatik.

Citeşte şi DETALII DIN INTERIOR! LAURENŢIU REGHECAMPF, APĂRAT ÎN DIVORŢUL DE ANAMARIA PRODAN: ,,MI-E GREU SĂ CRED CĂ L-AR PUTEA INFLUENŢA CINEVA”

Acest lucru nu ar fi posibil în cele din urmă, deoarece cei de la FC Voluntari şi Federaţia Română de Fotbal nu sunt de acord cu reprogramarea. Dacă partida s-ar disputa joi, aceasta s-ar suprapune cu un alt joc din Cupă, FC Buzău – Dunărea Călărași, ora 15:00, mai scrie sursa citată.

În cazul în care FCSB nu se va putea prezenta nici la acest meci, ilfovenii vor merge mai departe în Cupa României, după o victorie la masa verde.

Citeşte şi FCSB POATE DISPUTA MECIUL DIN CUPA ROMÂNIEI CU FC VOLUNTARI! JUCĂTORUL CARE ÎI SALVEAZĂ PE ,,ROŞ-ALBAŞTRI”

amânarecupa romanieifc voluntarifcsbrealitateafrf