FCU 1948 Craiova a argumentat numirea lui Paul Răducan ca antrenor: „A format jucători pentru naționala României”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 21 septembrie 2023, ora 19:09,
Paul Răducan
Paul Răducan

Oficialii echipei FCU 1948 Craiova au anunțat, azi, că noiul antrenor principal este Paul Răducan.

Paul Răducan a format jucători pentru naționala României”, a transmis Marcel Pușcaș

Gruparea din Bănie nu a avut antrenor principal decât între etapele a 2-a și a 5-a, când a fost pregătită de Nicolae Dică. În rest, s-a aflat în „grija” cuplului Dan Vasilică – Florin Drăgan.

Directorul general Marcel Pușcaș susține că Răducan va avea atribuții depline. „Nu este interimar, este antrenorul nostru pricipal. Paul Răducan are experiență de 28 de ani, a format jucători pentru naționala României, inclusiv Băluță de la Farul.

A produs mai mulți fotbaliști decât alți posesori de licențe PRO din România, asta e CV-ul lui”, a spus e, potrivit iAM Sport.

Oficialul grupării din Bănie s-a referit și la suporterii care au criticat numirea lui Răducan. „Unii sunt activați, unii nu. Sunt și suporteri care apreciază. E ușor să îi iei doar pe cei care nu apreciază”, a mai precizat Pușcaș.

Răducan va debuta ca principal mâine seară (18:00), la meciul de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, din etapa a 10-a a Superligii. El fost a preşedinte al Şcolii de Fotbal Gică Popescu și a activat ca director tehnic la FCU 1948 Craiova între august și noiembrie 2022.

marcel puscaspaul raducan