FCU Craiova, noua forță a fotbalului românesc? Marcel Pușcaș: „Acest club va ajunge în cupele europene în scurtă vreme!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 30 mai 2023, ora 20:31,
Marcel Puşcaş
Marcel Puşcaş

FCU Craiova va da piept cu CFR Cluj în barajul pentru accederea în Conference League. Marcel Pușcaș, directorul general al clubului din Bănie, a vorbit despre echipa sa.

Mai exact, oficialul oltenilor consideră că jucătorii Craiovei vor da totul contra ardelenilor și că acest club va ajunge în Europa. Iată ce a spus.

„Acest club va ajunge în cupele europene în scurtă vreme!”

„Nu contează bonusul de 3.000, 7.000 de euro. Dacă joci pentru bani acest meci, atunci lasă-te de fotbal, tată! Dacă nu joci pentru tine și pentru orgoliu tău de fotbalist, pentru echipă și pentru familia ta, lasă-te de fotbal! 

Jucătorii trebuie să aibă încredere și dorință. Ăsta e meciul lor! Nu-i meci nici tehnic, nici tactic, nici fizic. Și cei de la CFR Cluj sunt obosiți, au jucat 60 de meciuri. Noi vreo 43. Ei sunt mai obosiți decât noi, mai uzați”, a declarat Marcel Pușcaș, pentru Radio Gold.

„Acest club va ajunge în cupele europene în scurtă vreme, indiferent de meciul de joi, cu acești jucători sau fără unii dintre ei. Fotbaliștii să se gândească foarte bine ce au de făcut și cum se pregătesc psihic, în special. Dacă au cap își vor atinge obiectivul, dacă nu, nu!”, a mai precizat Pușcaș.

marcel puscasfcu craiova