FCU Craiova va juca pe ”Ion Oblemenco”! Adrian Mititelu a făcut marele anunț

Articol de Dragoș Vasile - Publicat duminică, 25 octombrie 2020, ora 23:12,
fcu craiova
fcu craiova

Adrian Mititelu a făcut marele anunț după derby-ul cu Petrolul: FC U Craiova 1948 va juca pe ”Ion Oblemenco”.

Până acum, Primăria și Consiliul Local Craiova au refuzat accesul echipei din Liga a 2-a pe stadionul din Bănie, care este considerat casa Universității Craiova, vicampioana României.

Echipa patronată de către Mititelu este dispusă să achite aceeași sumă pe care o plătește Universitatea Craiova pentru închirierea arenei ”Ion Oblemenco”, iar patronul ”juveților” anunță că formația sa va evolua în returul Ligii a 2-a pe stadionul cu 30.944 de locuri.

”Avem promisiunea celor două partide care au câștigat majoritatea în consiliul local că din noiembrie sau decembrie vor schimba acea hotărâre și vom juca pe Oblemenco. Noi suntem 99% încrezători că în retur vom juca acolo. Noi din 2018 suntem în pribegie, mereu suntem pe drumuri. Am jucat la Severin și la Târgu Jiu și am simțit lipsa suporterilor.

Ar fi interesant un duel cu cealaltă echipă din Craiova în Cupa României, dar nu ne dorim. Ei sunt deocamdată o echipă puternică și nu ne comparăm noi cu ei, dar la anul cred că ne vom putea compara. Nu e ceva rău că în Craiova este o altă echipă, dar să nu se mai folosească de numele și de istoria noastră. Ei au întrat pe ușa din dos și se folosesc de istoria noastră. Este urât.” a declarat patronul FCU Craiova, potrivit Gazetei.

Vezi și VIDEO | Derby ca-n vremurile bune! Craiova câștigă pe ”Ilie Oană. ”Blestemul” penalty-urilor continuă pentru Petrolul

realitatealiga 2ion oblemencofcu craiovadeclaratii