EXCLUSIV-FOTO | Federația Română de Fotbal, călcată de Corpul de Control al Prim-Ministrului! Avem DOVADA

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 04 aprilie 2021, ora 19:26,
Federația Română de Fotbal
Federația Română de Fotbal

Federația Română de Fotbal este condusă din anul 2014 de către Răzvan Burleanu, omul care a reușit să câștige surprinzător conducerea forului național!

Neregulile de la FRF au fost de mai multe ori reclamate de oamenii din fotbalul românesc, iar actuala conducere a Federației a fost acuzată în mai multe rânduri că au săvârșit mai multe ilegalități din momentul numirii și până în prezent. După ce rând pe rând, Pompiliu Popescu, Florin Prunea sau Tudor Iacov au atras atenția în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă asupra ilegalităților comise de șeful FRF.

Acum Corpul de control al primului ministru, Florin Cîțu, a solicitat Ministerului Tineretului și Sportului să verifice legalitatea funcționării Federației Române de Fotbal, după notificarea privind plângerile penale depuse de-a lungul timpului.

Tudor Iacov, președintele clubului Progresul București, a fost unul dintre oamenii care au căutat dreptate în tot acest timp și a încercat să afle adevărul despre situația de la FRF. Iacov a dezvăluit recent, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă, că inclusiv bilanțul Federației pe anul 2019 a fost depus prin fals.

Citește și UPDATE | Ce au decis instanțele de judecată cu privire la dizolvarea Federației Române de Fotbal

Presa internațională a intrat și ea pe firul evenimentelor petrecute în fotbalul românesc, iar celebrul jurnalist, Duncan Mackay, a prezentat câteva dintre acuzațiile aduse lui Răzvan Burleanu.

Mackay a amintit de declarațiile lui Florin Prunea, care a afirmat că președintele FRF nu a acordat subvențiile de ajutorare pentru cluburile din Liga 1 în contexul pandemiei, dar și pe cele ale lui Tudor Iacov, președintele clubului Progresul București, care a dezvăluit pentru Realitatea Sportivă că actuala conducere a Federației este ilegală și că bilanțul pe anul 2019 a fost depus prin fals.

Citește și EXCLUSIV | Cum a ajuns Burleanu în fruntea FRF în 2014: ,,Am fost fascinaţi de o noutate! Nu scotea două vorbe până şi-a atins ţelul”

corpul de controlburleanurealitateafrflegalitate frfmts