SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

„Fierbe” Bănia! Ce spune Laurențiu Reghecampf despre marele duel cu Adrian Mutu

Articol de Alexandru Dan - Publicat vineri, 24 septembrie 2021, ora 17:35,

FC U Craiova 1948 și CSU Craiova se vor înfrunta duminică, 3 octombrie, pe stadionul Ion Oblemenco, în runda cu numărul 11 din Liga 1!

Echipa condusă de Adrian Mititelu a revenit în primul eșalon după zece ani de pauză, astfel că se așteaptă o atmosferă incendiară la duelul direct cu marea rivală din oraș, CSU Craiova. Cu toate acestea, atât Adrian Mititelu Jr., cât și Mihai Rotaru i-au îndemnat la calm pe fanii ambelor grupări și le-a cerut acestora să se comporte civilizat, astfel încât cele două cluburi să își poată desfășura activitățile în mod normal.

Dacă la nivelul patronatului lucrurile sunt clare, Laurențiu Reghecampf a luat pulsul și în disputa directă cu Adrian Mutu. Reghe a dezvăluit că are o relație foarte bună cu „Briliantul”, iar duelul dintre cele două rivale ale Craiovei nu va schimba cu nimic legătura sa cu acesta. Totodată, tehnicianul celor de la CSU a declarat că își dorește ca cel mai bun să câștige.

„Nu este un duel al meu cu Adi Mutu, Adi este pentru mine mai mult decât un prieten. Va fi un meci de campionat între două echipe din același oraș. Știți foarte bine ce probleme sunt, însă asta nu are nicio treabă cu relația mea cu Adi Mutu. El își dorește să câștige, eu îmi doresc să câștig, iar după meci o să ne strângem mâna. Care e mai bun să câștige. Nu există altceva între noi în afară de competiția sportivă, a spus Laurențiu Reghecampf, potrivit Digi Sport.

Citește și REGHECAMPF A VORBIT DESPRE LUPTA LA TITLU ÎN LIGA 1: „NU MĂ UIT PE CLASAMENT. NU MĂ INTERESEAZĂ!”

realitateaadrian mutuliga 1fc u craiovacsu craiovalaurentiu reghecampfdeclaratii