„Filomena” a oprit fotbalul în Spania! Multe partide din La Liga sunt în pericol să fie amânate

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 09 ianuarie 2021, ora 15:10,
Madrid
Madrid

Campionatul Spaniei a avut de suferit, după ce furtuna de zăpadă „Filomena” s-a abătut asupra ibericilor!

Derby-ul de astăzi dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao a fost amânat din cauza furtunii de zăpadă. La Liga a emis un comunicat prin care a transmis că terenul din Madrid este impracticabil din cauza vremii extreme și a dezvăluit că și alte partide din competiția internă sunt în pericol să nu se poată disputa.

„Este o situaţie excepţională cauzată de furtuna care s-a abătut asupra Peninsulei Iberice. Aeroportul din Madrid a fost închis şi era imposibil ca terenul de joc să fie adusă în condiţii optime. Prin urmare, meciul dintre Atletico şi Athletic Bilbao a fost amânat. În zilele următoare va fi anunţată dată la care a fost reprogramat”, a fost comunicatul oferit de La Liga.

Citește și Simona Halep și alți cinci sportivi, ținta criticilor înainte de Australian Open: “Este foarte ciudat acest lucru!”

 

După ce derby-ul dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao a avut de suferit din cauza furtunii de zăpadă încă două partide din liga secundă spaniolă au fost amânate: Mirandes – Rayo Vallecano şi Alcorcon – Albacete nu se vor disputa.

Citește și Ultimatum pentru Cortacero! Cine este gata să preia clubul dacă actualul patron nu își respectă promisiunile

 

furtuna de zapadarealitateafilomenala ligameciuri amânate