VIDEO | Final de meci între CSM București și SCM Rm. Vâlcea! „Tigroaicele” se califică în sferturile Ligii Campionilor

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 13 martie 2021, ora 19:53,
csm bucuresti

Formația pregătită de Adi Vasile a pierdut returul din dubla românească contra celor de la CSM Rm. Vâlcea, scor 21-27, dar merge mai departe grație avantaului de 9 goluri din meciul tur!

CSM București a izbutit să se califice în următoarea fază a Ligii Campionilor, după ce a trecut de CSM Rm. Vâlcea. Pentru formația bucureșteană urmează duelul cu ȚSKA Moskova, care a avut viață grea cu Krim Ljubjana, care s-a impus astăzi cu scorul de 27-21, după ce au cedat cu 20-25 în partida tur.

Formația pregătită de Adi Vasile reușise să câștige în tur cu scorul de 33-24, astfel că au abordat mai relaxate duelul contra vâlcencelor. Formația oaspete a arătat că nu are nimic de pierdut în acest meci, astfel că au controlat jocul încă din startul meciului. Cu Cristina Neagu în mare formă, CSM București a stat aproape de vâlcence, dar nu s-au putut impune în final pe tabela de marcaj.

Citește și CSM București, victorie fără drept de apel în fața lui SCM Rm.Vâlcea! Cristina Neagu: „Am demonstrat care este diferența reală!”

 

calificare csm bucurestiliga campionilorrealitateahandbalSCM Rm. Vâlceacsm bucuresti
Christian Eriksen

Christian Eriksen, ales omul meciului Danemarca – Finlanda

eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal