Flavius Stoican, declarații după ce a a învins-o pe Universitatea Craiova: ”Am avut o discuție cu domnul Iftime!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat sâmbătă, 21 ianuarie 2023, ora 23:31,
Flavius Stoican a condus CS Mioveni în zece meciuri din Superligă, obținând o victorie, 1-0 în deplasare cu Sepsi în Etapa a 9-a, și patru remize, fiind învins de cinci ori
Flavius Stoican a condus CS Mioveni în zece meciuri din Superligă, obținând o victorie, 1-0 în deplasare cu Sepsi în Etapa a 9-a, și patru remize, fiind învins de cinci ori

Echipa FC Botoşani a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, formaţia CS Universitatea Craiova, scor 1-0, într-un meci al etapei a 22-a din Superligă.

Gazdele au înscris unicul gol al meciului în minutul 35, când Mailat a înscris la o minge respinsă de Roguljic.

La finalul meciului, Flavius Stoican a oferit mai multe declarații.

”Vreau să felicit jucătorii pentru dorință și determinare. Știam că ne așteaptă un meci dificil cu o echipă care vrea să ia campionatul. Azi am reușit să câștigăm, am luat cele trei puncte, suntem pe locul zece.

E important pentru mine și jucători, pentru încrederea lor. Am suferit în anumite momente. Scopul nostru a fost să luăm trei puncte și am reușit. Mă bucur pentru acești băieți, mă bucur că suporterii ne-au încurajat.

Mă bucur pentru Mihai Roman că a bifat 300 de meciuri în Liga 1. Merita, am văzut că a primit și un cadou. Sunt convins că s-a bucurat enorm. Mă bucur pentru David și mă bucur și pentru Mailat.

Am avut o discuție cu domnul Iftime. A zis că, dacă este important, din punctul lui de vedere, banii nu înseamnă nimic, doar să ne vadă fericiți. Asta înseamnă enorm. Avem în spate patru oameni care susțin această echipă, domnul Iftime și trei asociați de-ai dumnealui. Ne sprijină, iar acest lucru ne dă încredere, ne dă entuziasm și liniștea necesară de a urca în clasament”.

Ne vom reface după această partidă, iar apoi vom trata serios acel meci (n.red. cu FC Argeș). Concentrarea noastră este pe acel meci”, a spus Flavius Stoican, la finalul meciului.

botoșanicraiovaflavius stoican