Florin Bratu e aproape demis de la Chiajna. Tănase: „Vina e a antrenorului”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 25 octombrie 2020, ora 18:18,
bratu

Situația proastă din clasament a Concordiei Chiajna a inflamat conducerea ilfovenilor care pare hotărâtă să se despartă de tehnicianul Florin Bratu. Președintele Cristi Tănase se interesează deja de înlocuitor pentru banca tehnică.


Președintele Cristi Tănase nu mai are răbdare cu tehnicianul în vârstă de 40 de ani.

Echipa merge foarte rău. Asta e munca antrenorilor și a jucătorilor. Au toate condițiile de pregătire. N-ar trebui să mai rămână nici antrenorii, nici jucătorii la echipă. Toată lumea e de vină. Din punct de vedere administrativ, organizator, eu sunt vinovat, dar sportiv e treaba antrenorilor. E un campionat ratat. Rezultatele echipei sunt pe teren. La Chiajna lotul a fost făcut de antrenor.

Pe mine să mă întrebați dacă sunt probleme cu datorii, dacă au probleme legate de infrastructură. Salariile sunt la zi. N-au respectat clubul. Am văzut o echipă plafonată, nepregătită! Nici jucătorii n-au vreo dorință în a demonstra ceva. Doar printr-o minune mai putem intra în cărțile promovării. De antrenat nu antrenează vreun angajat al clubului, doar antrenorii. Noi, conducerea, nu ne băgăm niciodată să facem echipa sau lotul. Nu noi jucăm. E o lipsă de respect și de bun simț din partea antrenorilor și jucătorilor.
Avem toate condițiile de a face performanță. Și eu sunt de vină. Poate am prima vină. Eu am vina că am semnat contractele cu ăștia și am avut încredere în ei. Noi avem 8 jucători under din cei 32 de jucători care sunt în lot. Problema e că am câștigat un singur punct din ultimele 15 puse în joc. Dar nu Bratu e singurul vinovat, că nu el le spune jucătorilor să facă penalty sau să nu se apere bine” – a spus Cristian Tănase, pentru ProSport.

Citește și Explicațiile lui Mircea Lucescu despre faptul că Tudor Băluță nu prinde echipa la Dinamo Kiev

realitateacristian tănaseflorin bratuliga 2concordia chiajna
gigi becali

Gigi Becali, bun de plată! Suma fabuloasă pe care trebuie să o scoată din buzunar pentru Naţional Arena

fcsb1

Gigi Becali pune frână plecării lui Florin Tănase de la FCSB! Ce mesaj le transmite arabilor