Florin Iacob are planuri mari după prima convocare la echipa națională: „Să demonstrez ce pot, pentru a rămâne acolo”

Articol de Valentin Walter - Publicat joi, 18 martie 2021, ora 17:55,
FlorinIacob1

Florin Iacob, portarul nou-promovatei UTA Arad a fost convocat la prima reprezentativă a României după ce Inter Milano, echipa românului Ionuț Radu a intrat în carantină.

Ionuț Radu, goalkeeper-ul în vârstă de 23 de ani nu va mai putea să facă deplasarea către România, asta după ce echipa sa de club, Inter Milano, a intrat în izolare din cauza focarului de COVID-19!

Înlocuitorul lui Radu pe lista jucătorilor convocați pentru cele trei meciuri din preliminariile Mondialului din Qatar este Florin Iacob (27 de ani), portarul formației UTA Arad, chemat în premieră la lotul național al primei reprezentative.

Florin Iacob, portarul „Bătrânei Doamne” s-a declarat bucuros de convocarea la prima reprezentativă a României și speră să demonstreze ce poate pentru a rămâne în vederile selecționerului Mirel Rădoi.

„Tocmai am vorbit cu cineva de la echipa națională, am fost anunțat că Inter a intrat în carantină. Am primit vestea convocării cu multă bucurie, dar știu că este și o mare responsabilitate, pentru că este echipa națională. Sunt foarte fericit pentru această primă convocare și sper să demonstrez ce pot, pentru a rămâne acolo.

Toți cei din club m-au felicitat pentru această convocare. Vom avea meciuri grele, dar toată lumea își dorește maxim de puncte” a declarat Florin Iacob pentru Digi Sport

Citește și ULTIMA ORĂ | Ionuț Radu nu mai vine la națională, după ce Inter a intrat în carantină! Pe cine cheamă Rădoi în locul său

echipa nationalarealitatearomaniapreliminarii CM 2022convocareFlorin Iacob
Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”

lukaku

EURO 2020 | Lukaku, cu gândul la Eriksen! Gest special făcut după primul gol marcat