Florin Prunea are mare încredere în Deian Sorescu: „Este transferul numărul 1 în fotbalul românesc!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 20 ianuarie 2023, ora 15:36,
Deian Sorescu / Foto: Facebook FCSB
Deian Sorescu / Foto: Facebook FCSB

FCSB l-a adus sub formă de împrumut de Deian Sorescu până la finalul sezonului. Lumea fotbalului românesc a comentat mutarea echipei lui Gigi Becali.

Florin Prunea, fostul portar român, consideră că Sorescu îi va ajuta enorm pe cei de la FCSB. Iată ce a spus fostul internațional român.

„Este transferul numărul 1 în fotbalul românesc!”

„Deian Sorescu este un jucător pe care orice echipă din România și l-ar dori. Este un profesionist 100 %. Cred că trebuia să evite atunci întâlnirea cu suporterii lui Dinamo, când l-au dezbrăcat. 

Cred că este transferul numărul 1 în fotbalul românesc din această iarnă. Va ajuta foarte mult Steaua”, a spus Florin Prunea, pentru cei de la Pro Arena.

„El nu poate fi asimilat ca dinamovist. E venit de la Timișoara. Dinamovist e ăla care și-a făcut junioratul la Dinamo, care a jucat 300-400 de meciuri pentru Dinamo, care are titluri, cupe câștigate. 

Este o alegere bună că a venit la FCSB, pentru că își poate relansa cariera, chiar dacă, din punctul meu de vedere, acest transfer reprezintă un pas în spate pentru el. 

Eu nu cred că domnul Becali va plăti un milion pentru el în vară. Nu cred că un club din România poate plăti pe un fundaș dreapta o sumă ca asta”, a mai adăugat Florin Prunea, conform sursei menționate.

 

deian sorescuflorin pruneafcsb