Florin Prunea îl distruge pe Răzvan Burleanu: „Nu are nicio treabă cu fotbalul”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2022, ora 22:51,
Florin Prunea
Florin Prunea

Fostul portar Florin Prunea a lansat un nou atac la adresa președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Să vorbești despre Argentina tu, care n-ai nicio treabă cu fotbalul”, este reacția acidă a lui Florin Prunea

Florin Prunea s-a luat de Răzvan Burleanu, după ce președintele FRF a spus că și-ar fi dorit să fie prezent în fiecare zi în Qatar pe perioada Campio0natului Mondial.

Discursul lui Burleanu e greu de suportat. Ar fi trebuit să iasă în fața românilor să explice de ce avem interzis la Mondial? Limbajul său de lemn n-are nicio legătură cu fotbalul.

Trebuia să iasă în fața românilor să-și ceară scuze că nu suntem prezenți acolo. Când îl văd vorbind despre Argentina e o blasfemie. Tâmpenie mai mare n-am auzit.

Selecționerul României merge să vadă Elveția, n-am auzit o tâmpenie mai mare. Mai ales când îl văd zâmbind așa… Mai și spune că vrem să câștigăm tur-retur cu Elveția.

Când îi iei hârtiile din față se face de râs când vorbește despre fotbal. Să vii să vorbești despre Argentina tu care n-ai nicio treabă cu fotbalul… E un discurs care n-are nimic în comun cu fotbalul.

Eu cred că și mulți suporteri români voiau să fie la Mondial, din păcate noi avem interzis. Nu cred că ne vom califica la următoarele turnee finale”, a spus Florin Prunea la ProSport Live.

Răzvan Burleanu ar fi vrut să fie prezent zi de zi în Qatar, la Campionatul Mondial

Anterior, șeful fotbalului românesc și-a exprimat regetul că va ajunge la Campionatul Mondial din Qatar abia săptămâna viitoare.

Mi-aş fi dorit să fiu prezent zi de zi acolo. Din păcate, nu s-a putut. Voi ajunge săptămâna viitoare, fiindcă avem foarte multe întâlniri ale FIFA organizate în această perioadă.

Ceea ce îmi doresc cel mai mult e ca o echipă din Europa să câştige acest turneu mondial. Cu siguranţă Anglia, Germania, Franţa sau Spania să ajungă în finală.

Selecţionerul (n.r. – Edi Iordănescu) va fi acolo pentru a-i vedea pe elveţieni la faţa locului, pentru a putea să pregătească echipa şi sistemul tactic în care va trebui să-i batem şi acasă la noi, şi în deplasare”, a spus preşedintele FRF.

razvan burleanuflorin prunea