Florin Răducioiu a rămas cu un gust amar după experiența de la Dinamo: „Nu mi-am primit salariile restante”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 26 noiembrie 2022, ora 22:53,
Florin Răducioiu
Florin Răducioiu

Fostul atacant Florin Răducioiu a declarat, la patru luni de la demisia din funcția de director sportiv al lui Dinamo, că nu și-a primit salariile.

Florin Răducioiu spune că există un pericol real ca Dinamo să retrogradeze în Liga 3

Florin Răducioiu a fost prezentat oficial ca director sportiv la Dinamo pe 5 ianuarie, 2022, dar și-a dat demisia pe 15 iulie.

După mai bine de 4 luni de când a plecat, el a făcut cunoscut că nu şi-a primit salariile restante! „Nu mai ştiu nimic de Dinamo. Nu mi-am primit salariile restante, banii. E vorba de principii… pe care vrea sa le respect.

Nu mai vreau să mai deschid această rană. O mizerie. Nu mai ştiu nimic de Dinamo pentru că nu m-am mai uitat la televizor.

Mi-au lăsat un gust amar… Rămân evident cu gustul amar al retrogradării pentru că am făcut şi eu parte din această situaţie, dar e deja trecut, nu mă mai interesează. Nu a depins de mine, eu am încercat. Da, sunt foarte dezamăgit.

Domnul Badea (n.r. – Nicolae Badea) a fost singurul care a ajutat concret Dinamo, logistic, economic, lucruri care nu au fost apeciate. Singurul a fost care a încercat să salveze clubul de la dezastru. Nu e vina lui, e vina altora.

Domnul Badea mi-a zis că fac foarte bine că-mi dau demisia. Am principii în viaţă. Eu am respect faţă de persoane, al lor nu există. Nu vreau să fiu înconjurat de lume care nu e loială. Domnului Badea îi urez succes cu echipa din Liga 4.

Le doresc să rămână în Liga 2, pericolul real e să retrogradeze în Liga 3. Echipa nu e foarte bună acum. Nu ştiu ce vor face, nu ştiu lotul lui Dinamo acum. Nu mă mai priveşte”, a spus Florin Răducioiu pentru Orange Sport.

Florin Raducioiu