Florin Răducioiu, de partea lui Dan Petrescu: „Are dreptate în ce spune, are rezultate!” – Ce a spus fostul internațional român!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 20 septembrie 2022, ora 13:13,
Florin Răducioiu
Florin Răducioiu

Dan Petrescu și Neluțu Varga se află într-o situație delicată. Patronul CFR-ului pare dispus să îl demită pe tehnician, iar lumea fotbalului românesc a reacționat.

Este și cazul lui Florin Răducioiu, cel care îi dă dreptate lui Dan Petrescu. Mai exact, Răducioiu susține că ieșirea nervoasă a „Bursucului” la conferința de presă are temei.

„Nu înteleg de ce a fost contestat!”

Sunt nişte declaraţii care îl caracterizează pe Dan, are dreptate în ce spune, are rezultate! Nu înteleg de ce a fost contestat, de ce într-adevăr clubul, patronul nu l-au apărat?

Trebuie să îl aperi, să încerci să îl protejezi. Clar este o ruptură şi ca atare şi cred că va pleca. Simte că nu îi sunt aproape de el, are dreptate el. Nu este în Europa League, cred că ăla a fost un motiv important. Dar până la urmă i-a calificat în Conference League. Sunt de partea lui Petrescu, faptele vorbesc”, a declarat Florin Răducioiu, pentru orangesport.ro.

CFR a câștigat la limită cu FC Argeș (1-0) datorită golului marcat de Mario Camora. „Feroviarii” au urcat pe locul 4 în campionat.

Florin Raducioiucfr clujdan petrescu