Florin Talpan sare la gâtul oficialilor CSA: „Și-a permis să îmi ia din salariu! Alții câștigă 4.000 de euro, că așa vrea Hîncu”

Articol de Valentin Walter - Publicat marți, 23 martie 2021, ora 09:56,
florin-talpan

Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua sare la gâtul comandantului clubului, Mădălin Hîncu dar și la managerul sportiv al echipei, George Ogăraru.

Florin Talpan se consideră hărțuit și îl acuză pe comandatul Clubului Sportiv al Armatei, Mădălin Hîncu că „nu își indeplinește obligațiunile”. Juristul celor de la CSA Steaua susține că comandantul și-a permis să îi taie din salariu în condițiile în care el a inițiat reînființarea echipei de fotbal.

”Vă precizez că toate aceste acțiuni împotriva mea, acțiuni de hărțuire și încercare de manipulare a opiniei publice și a suporterilor steliști se întamplă doar din cauza faptului că domnul Hîncu nu își îndeplinește obligațiile legale privind funcția pe care o deține! Am trimis notificarea către Federația de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal deoarece comandantul a refuzat în mod categoric și sistematic trimiterea de notificări celor care nu respectă hotărârile instanțelor.

Acesta, în urma trimiterii notificării către FRF și LPF, în mod abuziv, m-a sancționat luându-mi din salariu în condițiile în care am câștigat pentru Clubul Sportiv al Armatei: numele, marca, palmaresul și multe alte dosare prin care se solicita de către FCSB anularea mărcii Steaua etc!

Acest comandant și-a permis să îmi ia din salariu în condițiile în care eu am inițiat reînființarea echipei de fotbal și am solicitat construcția unui nou stadion! Deși meritul îmi aparține și se datorează muncii mele, începând cu anul 2003 când am formulat către OSIM prima opoziție/plângere/contestație împotriva FCSB și culminând cu dosarele de la AMFB prin care am solicitat ca echipa de fotbal să fie declarată câștigătoarea Ligii 4, acest comandant care nu are nici un merit în istoria Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, își permite să facă legea în club!” a declarat Florin Talpan pentru ProSport

Florin Talpan este nemulțumit și de salariul pe care îl câștigă George Ogăraru managerul sportiv al celor de la CSA.

„Deși eram primul care meritam să pun piciorul pe stadionul Steaua, acest lucru nu s-a întâmplat! Nu știu cum arată acest stadion! În schimb personaje controversate, se fotografiază cu mândrie pe stadion, își pun poze pe facebook și câștigă peste patru mii de euro pe lună pentru că așa vrea domnul Hîncu!

Nici măcar nu am putut participa la meci! Este rușinos pentru domnul Hîncu și pentru Club, că juristul clubului, datorită căruia Steaua există și azi, să nu poată participa la un meci al echipei!” a declarat Florin Talpan pentru sursa citată.

Citește și EXCLUSIV | Formația a cărei ascensiune este dorită din tot sufletul: “Îmi crește inima doar când aud de echipa aia”

 

florin talpanrealitateacsa steauageorge ogăraruMădălin Hîncu
nationala-romaniei

Un antrenor ofertat în trecut de FRF pune tunurile pe naționala lui Rădoi: „Nu ai scuze să pierzi cu Georgia și Armenia!”

OctavianPopescu

Un fost mare internațional analizează oferta record pentru Octavian Popescu: „Suma este enormă pentru un jucător român”