Florin Tănase, tot mai căutat de cluburi după ce a ieşit golgheterul Ligii 1! Cine sunt formaţiile interesate de fotbalist

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 30 mai 2021, ora 11:02,
Tanase
Tanase

Florin Tănase, căpitanul ,,roş-albaştrilor”, este pe val în momentul de față la FCSB, iar reușitele sale l-au propulsat direct în fruntea ierarhiei marcatorilor din Liga 1!

Rămas liderul din teren al echipei și principalul marcator, mai ales după plecarea lui Dennis Man, Tănase și-a făcut un obicei din a înscrie aproape în fiecare rundă pentru formația lui Toni Petrea. Căpitanul ,,roş-albaştrilor” a câştigat detașat lupta golgheterilor din Liga 1, cu 24 de goluri marcate în actualul sezon.

La finalul ultimului joc din play-off-ul Ligii 1, cel cu CFR Cluj, scor 0-1, Florin Tănase şi-a exprimat dorinţa de a pleca de la FCSB, spunând că e timpul să facă următorul pas în carieră.

După ce presa internaţională a anunţat că Florin Tănase ar fi dorit de echipe precum Trabzonspor din Turcia sau Anderlecht din Belgia, acestea nu ar fi singurele cluburi interesate de serviciile fotbalistului.

Sursa foto- Profimedia Images

Golgheterul Ligii 1 ar mai fi urmărit de Al Hilal din Arabia Saudită, dar şi de Basaksehir, fosta campioană a Turciei din sezonul 2019/2020, potrivit celor de la KooraShow.

4.000.000 de euro este cota de transfer a lui Florin Tănase, fotbalist care se află din vara anului 2016 în curtea celor de la FCSB, după transferul de la Viitorul Constanța. 36 de meciuri, 25 goluri și 7 pase de gol este bilanțul căpitanului “roș-albaștrilor” din acest sezon.

Citeşte şi Florin Tănase nu impresionează pe toată lumea: ,,N-am simţit că e un jucător greu de marcat”

liga 1florin tanseal-hilalanderlechtrealitateaofertetransfertrabzonsporbașakșehir