Florin Tănase, cel mai râvnit jucător de la FCSB! După Anderlecht, alte trei echipe se bat pentru transfer

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 10 iulie 2021, ora 08:55,
Florin Tanase
Florin Tanase

Căpitanul ,,roş-albaştrilor” este din ce în ce mai aproape de transferul mult visat, asta după ce tot mai multe echipe s-au interesat de serviciile sale în această vară! 

Florin Tănase a izbutit să termine campionatul pe prima poziție în ierarhia golgheterilor din România, iar reușitele sale s-au dovedit în mai multe rânduri providențiale pentru echipa lui Gigi Becali. Rămas să ducă greul după transferul lui Dennis Man și accidentările repetate ale lui Florinel Coman, mijlocașul în vârstă de 26 de ani a impresionat în acest sezon, iar evoluțiile sale l-au propulsat în topul preferințelor printre echipele din străinătate.

După ce Al Ain și Anderlecht au fost primele echipe care și-au manifestat interesul pentru român, acum, alte trei formații și-au îndreptat privirea spre golgheterul Ligii 1. Potrivit presei din Turcia, A spor, Tănase este dorit intens și de către cei de la Trabzonspor, club care are ambiții mari pentru noul sezon. Formația din Superliga Turciei vrea să facă mai multe transferuri importante în această vară, iar „perla” lui Gigi Becali ar fi în topul preferințelor celor de acolo, care i-au adus deja pe Gervinho, Marek Hamsik sau Bruno Peres.

Totodată, Marseille și Al Hilal și-ar fi manifestat și ele interesul pentru jucătorul în schimbul căruia Gigi Becali a anunțat că vrea cinci milioane de euro. În această vară, o altă formație din zona Golfului, Al Ain, a înaintat o propunere concretă patronului de la FCSB, însă acesta a respins-o categoric, spunând că este sub așteptările sale.

4.000.000 de euro este cota de transfer a căpitanului celor de la FCSB, fotbalist care se află din vara anului 2016 în curtea “roș-albaștrilor”, după transferul de la Viitorul Constanța. 35 de meciuri, 25 goluri și 7 pase de gol este bilanțul lui Florin Tănase în ultimul sezon.

Citește și VARIANTA FLORIN TĂNASE LA ANDERLECHT, CONFIRMATĂ DE GIGI BECALI: „ASTA LE-AM TRANSMIS”. CONDIȚIA IMPUSĂ

ofertagigi becalirealitatealiga 1florin tanasefcsb