Florin Tănase, dorit de fostul antrenor al lui Man și Mihăilă! Anunțul făcut de presa din Italia

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 18 iulie 2021, ora 17:00,
FC Botoșani – FCSB, Florin Tănase
FC Botoșani – FCSB, Florin Tănase

Florin Tănase a fost cel mai important fotbalist al FCSB-ului în sezonul trecut, iar Gigi Becali a dat asigurări că va rămâne și în noua ediție în București.

Totuși, presa din Italia a pus ochii pe el și l-a numit drept unul dintre posibilii înlocuitori al lui Morten Thorsby. Mijlocașul central al Sampdoriei a avut un sezon bun și a atras atenția unor cluburi din Anglia și Germania, astfel că oficialii fostei campioane din Serie A caută soluții.

După despărțirea de Claudio Ranieri, Sampdoria l-a pus pe banca tehnică pe Roberto D’Aversa, fostul antrenor al lui Man și Mihăilă de la Parma, iar presa din Italia notează că Florin Tănase figurează pe lista celor de la Sampdoria, care ar trebui să plătească 5 milioane de euro.

”Între timp, în România s-a discutat despre Florin Tănase, mijlocaș ofensiv (dacă e necesar, poate juca și ca extremă), născut în ’94, de la Steaua București (n.r. – FCSB), autor a 25 de goluri și șase assist-uri în 36 de meciuri: Sunt necesare cinci milioane de euro”, a titrat Tuttosport.

4.000.000 de euro este cota de piață a căpitanului celor de la FCSB, fotbalist care se află din vara anului 2016 în curtea “roș-albaștrilor”, după transferul de la Viitorul Constanța. 35 de meciuri, 25 goluri și 7 pase de gol este bilanțul lui Florin Tănase în sezonul precedent.

CITEȘTE ȘI –>> CAMPANIA DE ACHIZIȚII A FCSB-ULUI A DEVENIT ȚINTA IRONIILOR: „UNDE AȚI GĂSIT FUNDAȘUL CARE SE ÎNCALȚĂ CU FESUL?”

florin tanaserealitateatransfersampdoriafcsbRoberto D'Aversa