Florin Tănase, după primul gol în tricoul primei reprezentative: „Când ți se dă încredere ai altă evoluție”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 26 martie 2021, ora 01:39,
romania-macedonia-de-nord-profimedia-0601234723
romania-macedonia-de-nord-profimedia-0601234723

Florin Tănase a reușit să înscrie primul său gol în tricoul primei reprezentative a României.

Naționala de fotbal a României  a învins reprezentativa Macedoniei de Nord, scor 3-2, într-un meci disputat joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, la debutul în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

Florin Tănase, golgheterul la zi din Liga 1 a reușit să deschidă scorul în partida cu Macedonia de Nord după o pasă a căpitanului Vlad Chiricheș. Căpitanul FCSB-ului, Florin Tănase a declarat după meciul de pe Arena Națională că este bucuros că a marcat primul gol pentru România și l-a dedicat maseureului echipei naționale care trece prin momente grele. Florin Tănase a mărturist că datorită încrederii acordate a reușit să crească de la meci la meci.

„Este sezonul cu cele mai multe goluri marcate, simt bine, încrezător. Cresc de la meci la meci, bucur am reușit și primul gol la echipa națională.

Îi dedic golul maseurului echipei naționale, care trece prin momente mai grele, i-a plecat fratele și ne bucurăm am reușit îi facem o bucurie în seara asta.

Este normal, când ți se încredere ai altă evoluție. Înainte nu am primit încrederea de care aveam nevoie, deși am trecut și înainte prin momente bune, dar mister împreună cu staff-ul mi-au dat încrederea de care aveam nevoie.

Sursa Foto: Profimedia Images

Nu știu, doi…trei ani aveam când a fost Romania ultima dată la Mondial. speram e de bine. Doamne ajuta ne calificam, fotbalul românesc are nevoie de calificare. Sunt încrezător, vine Germania, sper facem un meci bun și luăm puncte. Va fi cum a fost și astăzi înscriu cu Germania: frumos!”, a spus Florin Tănase la finalul meciului pentru PRO TV.

Citește și România, victorie cu emoții împotriva Macedoniei de Nord, la debutul în preliminariile Mondialului din 2022

 

macedonia de nordvictorierealitatearomaniapreliminarii campionatul mondial 2022florin tanase