SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Florin Tănase i-a dat emoții lui Mihai Stoica: „Mă gândeam că face asta, o luam să citesc mai bine panotajul!”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat duminică, 17 octombrie 2021, ora 17:43,
FLORIN TĂNASE
FLORIN TĂNASE

FCSB a învins-o pe CS Mioveni cu scorul de 3-0, la Buzău, într-un meci considerat pe teren propriu, sâmbătă seară, în cadrul etapei a 12-a a Ligii I.

În minutul 55 al partidei. Ianis Stoica i-a pasat lui Keșeru, iar acesta a țintit bara, cu un  șut din afara careului. Faza a continuat, iar arbitrul a arătat punctul cu var, după o intervenție a lui Scarlatache asupra lui Keșeru. Tănase a transformat lovitura de la unsprezece metri, deschizând scorul.

Mihai Stoica a recunoscut că a avut emoții la momentul execuției loviturii de pedeapsă, temându-se că Tănase va face din nou prea mulți pași și va rata.

Când a făcut un pas și s-a oprit la penalty, mă gândeam că îl mai face și pe al doilea și atunci, o luam așa spre: ‘Buzău, oraș deschis sportului’, să citesc mai bine panotajul, din fericire, și-a adus aminte și a schimbat. Nu i-am spus să nu mai bată așa, atunci eram disperat că am pierdut două puncte, dar uite, Botoșani, până la urmă…

Citește și CHIN NESFÂRȘIT PENTRU O MARE CAMPIOANĂ A ROMÂNIEI: ”IZOLARE ȘI ABUZ DE MEDICAMENTE. SIMT CĂ-MI PLEZNEȘTE INIMA ȘI NU MAI POT MERGE”

Chiar, vorbeam de Voluntari, dar uitați Botoșani, prima etapă am făcut 0-0 și eram super nemulțumiți și după aia nu i-a mai oprit nimeni, în fine. A bătut serios, nu că nu a bătut serios și atunci, dar nu a ales ce trebuia. Cum a ales atunci și Coman la echipa națională U21, cu Danemarca”, a spus Mihai Stoica la finalul meciului.

Mihai Stoica

Citește și DEZASTRU LA FCSB! MM STOICA A AJUNS LA CAPĂTUL PUTERILOR: „NUMAI NOUĂ NI SE POATE ÎNTÂMPLA AŞA CEVA!”

florin tanaseliga 13-0mm stoicafotbalrealitateamiovenipenaltyfcsbetapa 12