Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Budescu la FCSB: „El mi-a spus că vine la mine!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 21 iulie 2021, ora 21:45,
Budescu, Sursa foto- Profimedia Images
Budescu, Sursa foto- Profimedia Images

Mijlocașul român în vârstă de 32 de ani este legitimat în acest moment la formația din Arabia Saudită, Damac! 

Constantin Budescu s-a aflat într-o formă de zile mari după transferul în zona Golfului, iar evoluțiile sale i-au atras imediat atenția și selecționerului Mirel Rădoi, care l-a convocat la echipa națională a României pentru amicalele cu Georgia și Anglia. Aflat în vacanță în momentul de față, „Budi” nu știe încă pentru ce formație va evolua în sezonul următor, iar variantele FCSB și CFR Cluj au fost cele mai vehiculate în ultima perioadă

Întrebat despre transferul lui Budescu, Gigi Becali a dezvăluit că din spusese jucătorului, acesta va veni la echipa sa, însă există posibilitatea ca fotbalistul să aleagă totuși o colaborare cu Marius Șumudică. Afaceristul din Pipera a explicat mai apoi și modalitatea prin care CFR i-l poate sufla pe mijlocașul de 32 de ani.

Sursa foto- Damac/Twitter

De Budescu nu știu. Mi-a spus că, dacă vine, vine la noi. Dar poate se duce și la Șumudică, se duce unde ia bani. Adică se duce unde îi dă mai mulți bani și probabil CFR îi dă mai mulți bani, că are mai mulți bani ca mine, sunt mai bogați, dau salarii mai mari. El mi-a spus că, dacă pleacă de acolo, vine la mine. Mi-a zis: ‘nea Gigi, îmi dădeau ăștia atâta, matale nu îmi dădeai’. Nu pot să spun, nu știu. Dar dacă vine vara asta, probabil că îl ia Șumudică, că îi dă vreo 40-50 de mii pe lună.

Citește și ALIBEC, PRIMELE CUVINTE DUPĂ ÎNTOARCEREA ÎN LIGA 1! CE SPUNE DESPRE VENIREA LUI BUDESCU LA CFR

Eu nu am atâția bani. La mine, la Becali, nu mai există să înghețe picioarele, eu nu îmi bat joc de banii mei și de banii pe care mi i-a dat Dumnezeu, m-ai înțeles? Păi, da, îl știu pe Budescu, dar nu îi dau eu 40 de mii pe lună, că nu sunt nebun. Decât să-i dau 40 de mii pe lună la un jucător… Nu acum! Dacă la anul, de exemplu, mă duc în Liga Campionilor, iau 40 de milioane, ridic puțin, mă duc la 25 – 30 de mii. Dacă apoi iarăși mai vând vreun jucător cu 30 de milioane, 70 de milioane, 100 de milioane, de exemplu pe Tavi Popescu, da, atunci ridicăm la 30-40 de mii, a declarat Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

Constantin Budescu a mai evoluat pentru FCSB în perioada iulie 2017-iulie 2018, atunci când a fost transferat de către arabii de la Al-Shabab. 1.500.000 de euro este cota de transfer a mijlocașului ofensiv în vârstă de 32 de ani.

Citește și JUCĂTORUL PE CARE DINU TODORAN ÎL AȘTEAPTĂ LA FCSB CU BRAȚELE DESCHISE: „DEPINDE DE DOMNUL BECALI”

declaratiigigi becaliliga 1realitateafcsb