Focarul de COVID-19 de la FCSB se resimte și în cadrul academiei: „E pentru binele tuturor”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 24 septembrie 2020, ora 17:11,
fcsb bucurie

Juniorii de la Academia lui Gigi Becali vor face cursurile în sistem online după apariția focarului de COVID-19 de la FCSB.

Directorii școlilor unde învață fotbaliștii de la academia lui FCSB au decis că este mai bine ca juniorii să facă cursurile de acasă în sistem online, informează ProSport.

Ion Toma, directorul liceului cu profil sportiv, Mircea Eliade, a vorbit despre despre această situație și a oferit mai multe detalii.

„Decizia pe care am luat-o, am luat-o pentru binele tuturor deoarece am vrut să prevenim apariția vreunui un caz de Covid 19 la noi în liceu. Doamne ferește! Le-am transmis copiilor de la grupe să rămână acasă și să facă cursuri doar online în această perioadă. Apoi, în funcție de evenimentele din următoarele zile vom discuta ca acești copii să vină la școală”, a declarat Ion Toma, pentru ProSport.

FCSB trece printr-o situație delicată după ce aproape tot lotul „roș-albaștrilor” a fost infectat cu COVID-19. Numai puțin de 28 de persoane din cadrul clubului au fost infectate cu noul coronavirus până în acest moment.

CITEȘTE ȘI Slovan Liberec refuză amânarea meciului cu FCSB! Cehii nici nu vor să audă de așa ceva!

academie fcsbJunorirealitateaIon Tomadeclaratii
italia euro

EURO 2020 | VIDEO | Italia, debut cu dreptul! ”Squadra Azzurra” a sufocat-o pe Turcia

ceremonie euro 2020

EURO 2020 | VIDEO | Lumină și culoare la ceremonia de deschidere! Andrea Bocelli, prestație divină