Fost antrenor al Simonei Halep, încurajări înainte de JO: „Putem avea o medalie”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 10 iulie 2021, ora 17:42,
Monica Niculescu și Raluca Olaru
Monica Niculescu și Raluca Olaru

Decizia jucătoarelor Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu și Patricia Țig de a nu merge la ediția din acest an a JO a stârnit o întreagă polemică în sportul românesc.

Neparticiparea principalelor sportive la turneul de tenis olimpic a scăzut dramatic șansele României de a obține o medalie la această probă. Totuși, un fost antrenor al Simonei Halep este îmcrezător în privința rezultatelor finale.

Adrian Marcu, un tehnician ce face parte din ascensiunea fostului lider mondial la feminin, a explicat că înțelege alegerea fostei sale eleve de a nu face deplasarea în Japonia. Totodată, acesta este de părere că Monica Niculescu și Raluca Olaru, în proba de dublu feminin, pot realiza o mare performață și se pot întoarce acasă cu o medalie olimpică.

”În momentul in care sunt aceste condiții vitrege si mai ai si probleme de sănătate, e problema ta dacă mergi! Niculescu și Olaru sunt două jucătoare foarte bune la dublu, ambele sunt luptătoare și, având în vedere că au jucat de multe ori împreună, cred că putem avea speranțe la o medalie”, a declarat Adrian Marcu, conform Digisport.

Turneul de tenis olimpic este programat la Tokyo, în perioada 24 iulie – 1 august.

CITEȘTE ȘI –>> CUM VA ARĂTA TOP 10 WTA DUPĂ FINALA DE LA WIMBLEDON! PE CE POZIŢIE SE VA SITUA SIMONA HALEP DE LUNI

monica niculescuJO tokyosimona haleprealitatearaluca olaruAdrian Marcu