Fostul fotbalist al Petrolului care visează la națională: „Aș face cuplu cu Gabi Tamaș în apărare”

Articol de George Drafta - Publicat miercuri, 17 iunie 2020, ora 12:10,
gabi-tamas

Jean Claude Bozga, românul cu origini congoleze nu a renunțat nici la 36 de ani la gândul că ar putea juca pentru prima reprezentativă a României.  

Fundașul evoluează acum la Koge în ligă secundă din Danemarca.

„Mă simt excelent în Danemarca. Joc de aproape 9 ani și vreau să mai rămân aici. Am familia, doi copii minunați, îmi doresc să mai joc până la 41 ani, adică încă cinci sezoane. Mă simt în formă, nu mă doare nimic”, a declarat fotbalistul pentru Pro Sport.

Bozga s-a remarcat în fotbalul românesc la Petrolul și a evoluat în Liga 1 la Concordia Chiajna.

„Aș vrea să ajut fotbalul românesc. Dacă e nevoie de fundași centrali, că văd că e criză, ar fi bine să se uite și la campionatul danez. Nu m-a sunat nimeni de la FRF, dar simt că aș putea față. Mi-ar plăcea să joc alături de Gabi Tamaș. E un fotbalist extraordinar, nu mă interesează alte lucruri. Profesional e foarte bun și îmi place stilul lui de joc.

Nu știu când se joacă meciul de baraj, sunt tot felul de vaiante, dar dacă am liber mă duc cu un steag în Islanda să susțin România. Dar dacă au nevoie de informații, oficialii FRF ar putea să apeleze la mine. Mulți fotbaliști islandezi joacă aici”, a precizat Bozga.

CITEȘTE ȘI –>> FCSB merge pe filiera Chiajna! Goalkeeperul propus lui Bogdan Argeș Vintilă

bozgadanemarcatamaskogenationala
UCluj

Ultimul transfer al lui „U” Cluj a rămas impresionat: „Echipa are o galerie de Champions League!”

denis rusu cfr

CFR Cluj, al patrulea transfer al verii! Mijlocaş U21 pentru Şumudică