Fotbalist român, despre Cristiano Ronaldo: „Îi era frică de mine!”

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat vineri, 31 martie 2023, ora 11:24,
Contractul lui Cristiano Ronaldo cu Manchester United expără în 2023, iar atacantul este nemulțumit că șansele de a juca în acest sezon în Champions League sunt tot mai mici
Contractul lui Cristiano Ronaldo cu Manchester United expără în 2023, iar atacantul este nemulțumit că șansele de a juca în acest sezon în Champions League sunt tot mai mici

Marius Niculae își amintește cu plăcere despre perioada jucată la Sporting Lisabona, când a fost coleg pentru o vreme și cu Cristiano Ronaldo.

„Cu Cristiano Ronaldo, cu Ricardo Quaresma făceam concursuri. Cu Cristiano jucam la bară de la 16 metri. Îl făceam, că îi era frică de mine”, a spus Mariu Niculae, la Digisport.

De asemenea, fostul atacant a spus și cum l-a învățat pe portughez să aibă grijă de pregătirea fizică.

„Mulți mă întreabă despre Cristiano Ronaldo, mai ales că am fost coleg cu el la Sporting și le explic că el în afară de talent, muncea foarte, foarte mult. Făceam cu el câte o mie de abdomene înainte de antrenament sau după antrenament. De la mine o știe. Făcea abdomene, dar nu chiar o mie.

De ce? La judo, sportul pe care l-am făcut înainte de fotbal, ca să treci de la o centură la alta trebuia să faci o mie de abdomene și 150 de flotări. Eu eram obișnuit să fac și de-aici și el. Fiind colegi de cameră, stătea mult cu mine, eu îl luam de acasă, îl duceam acasă cu mașina, nu avea vârsta să conducă mașina.

Știam că o să ajungă mare, pentru că l-am văzut. Pe mine m-a impresionat altceva, la forța în picioare. Când te întorci din vacanță, dai niște probe. Eu oricum mă antrenam, că făceam cu tatăl meu. Mă așteptam să fiu primul și când mă uit pe liste văd Ronaldo. Și am început să mă iau de cine făcea testele”, a mai povestit Marius Niculae, cu ceva vreme în urmă.

 

cristiano ronaldomarius niculaesporting lisabonaricardo quaresma